Hirdetés

Egy békésebb világért kampányol a legújabb GameArt pályázat

|

A "Stop Wars!" szlogent tűzte zászlajára a PlayIT-hez kapcsolódó alkotói pályázat, a GameArt legújabb kiadása, így ezúttal a menő, játékos témájú rajzok egy pozitív üzenetet is hordoznak majd.

Hirdetés

Már megszokhattátok, hogy a PlayIT Show-n a legújabb játékok, kütyük és számos szórakoztató program mellett tehetséges gamerek művészi alkotásai is helyet kapnak, ez pedig nem lesz máshogy november 23-án a Hungexpón sem. Ezeknek a rajzoknak és festményeknek általában csak annyi a céljuk, hogy kifejezzék az adott alkotó rajongását egy-egy játék karakterei vagy világa felé, de ezúttal egy különleges üzenet is kapcsolódik a pályázati kiíráshoz.

A GameArt buzdította már az aktív életmódra is a játékosokat sportolás közben ábrázolt hősökkel, ezúttal pedig a békéért és a háborúk ellen állnak ki a szervezők és kérik az alkotókat, hogy csatlakozzanak hozzájuk a "Stop Wars!" jelszó égisze alatt. A lenti képpel ellentétben, amit a This War of Mine komor világa ihletett, a GameArt pályázatra olyan műveket várnak a szervezők, amiken már győzött a béke a fegyveres konfliktusok felett. A teljes pályázati kiírást itt találjátok, de annyit  itt is elárulhatunk, hogy a pályaművek két kategóriában kerülnek elbíráslásra, így mind a hagyományos, mind a digitális technikával készült alkotások közül kiválaszt három díjazottat a zsűri, illetve egy közönségszavazás nyertese is különdíjban részesül majd.

Ha titeket is megihletett az egyedi téma, ragadjatok tollat, ceruzát, vagy ecsetet, november 10-ig van időtök nevezni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)