Hirdetés

Ebből maradt ki, aki nem volt kint a budapesti PlayIT első napján

|

Ha lemaradtál, holnap még sok mindent bepótolhatsz!

Hirdetés

Fantasztikus napot zártunk ma, rengetegen jöttetek ki a PlayIT-re, és nagyon sokan részt vettetek a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabor felmérőjén is. Örül a szívünk, de még jobban örülünk majd, ha holnap (is) találkozhatunk veletek.

Ha még nincs jegyetek, ma este 9-ig elővételesen, vagy holnap reggel 10-től vásárolhattok a helyszínen az 1-es és a 3-as kapunál lévő pénztárakban, készpénzzel, kártyával, vagy a SZÉP kártya szabadidő zsebében tartogatott összegből is. 

Azt, hogy miért érdemes kijönni, már több cikkben is összefoglaltuk, de ha a szövegelés nem győzött meg titeket, talán majd az alábbi, ma készült képek:

Este GameStar Show is lesz értékes nyereményekkel, gyertek, élvezzétek ki az év legnagyobb gamer rendezvénye által nyújtott programokat! Ha nem tudtok eljönni, kövessétek az eseményeket a YouTube-on, ahol szinte egész nap GameStar-osok vezetik a műsort!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)