Hirdetés

PlayIT Budapest - ezekkel az akciókkal várunk a GameStar standon!

|

Akár az új lapszámot is kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, de számos PC-s játékkal és pólóval is készülünk, sőt, ajándékot is kaphattok!

Hirdetés

Az év legnagyobb hazai gamer rendezvénye lesz a PlayIT, így nyilván nekünk is ott a helyünk. Ezúttal nem az E-sport Alkalmassági Tesztlabort visszük, hanem egy új standdal készülünk, de akciókkal ugyanúgy várunk titeket, mint tavaly.

Ha GameStar magazinokból szeretnétek feltankolni (és érdemes, mert nagyon jó olvasni őket, írni meg pláne), a 2018/01-es lapszámtól a 2019/05-ösig majdnem mindet 1500 Ft-os darabáron szerezhetitek be, és természetesen jár hozzájuk a teljes játék is. A dobozos játékkal csomagolt GameStarok 2000 forintba kerülnek majd, de lesz nálunk például PS4-es és Xbox One-os Assassin's Creed Origins 6990 Ft-ért, PC-s The Division 4490 Ft-ért, valamint Farming Simulator 19 3490 Ft-ért.

Ha az újság mellé egy csinos tornazsákot is szeretnétek, amire úgy tapadnak a csajok, mint egy kabrió Ferrarira (és nem elhanyagolható előnye, hogy elfér benne a PlayIT-ről összehorgászott sok-sok loot), 2500 Ft-ért megkapjátok együtt a kettőt.

GameStar pólók (szintén erős csajmágnesek, de ha lányként viseled, a srácokat is vonzza), 1990 Ft-ért lesznek kaphatók, amíg el nem kapkodják őket.

Minden elköltött 2000 Ft után filmes és videojátékos posztert adunk ajándékba!

További ajánlatainkat megtaláljátok ezen az oldalon. Gyertek, nézzetek körül, ha szeretnétek, még dedikáljuk is, amit vettetek!*

*Ha épp nem vagyunk a strand környékén, nézzetek körül a PlayIT-en, lehet, hogy valamelyik színpadnál leszünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)