Hirdetés

Annyi akcióval készülünk, hogy beleroskad majd a GameStar stand a budapesti PlayIT-en

|

Nincs még meg a novemberi magazin? Egy régebbi lapszámra, netán egy menő GameStar relikviára pályázol? A budapesti PlayIT Show-n mindet akciós áron szerezheted meg!

Hirdetés

Mindenképp érdemes lesz majd a GameStar standját is útba ejtenetek a hétvégi PlayIT-en, ugyanis remek akciókkal készülünk, ráadásul azok, akik teljesítik a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabor feladatsorát, még extra kedvezményre is számíthatnak: ők 10%-kal olcsóbban vehetik meg a novemberi GameStar magazint, vagy egy remek GameStar pólót, illetve tornazsákot. 

A legfrissebb lapszámhoz több egyéb akció is kapcsolódik. A novemberi magazint megvehetitek például egy dobozos, PC-s Tom Clancy's The Division játékkal együtt is, ekkor a csomag ára 6000 forint lesz. Tornazsákot is választhattok a novemberi GameStar mellé, így 2500 forintot kell fizetnetek. Elhozzuk persze a raktárból a régebbi újságokat, és még akad pár darab az örök kedvenc 2016 decemberi lapszámból, amelyhez ugyebár dobozos PC-s játékokat csomagoltunk. Fallout New Vegas, Mortal Kombat Komplete Edition, Borderlands Game of the Year Edition, Wolfenstein: The Old Blood, Metro Redux vagy épp Dishonored és Batman Arkham City játékok még biztosan vannak, de itt még messze nem ér véget a lista, túrjátok át a helyszínen a teljes kínálatot!

A régebbi, azaz 2018 októbere és 2016 januárja közötti magazinokat egyébként egységesen 1500 forintért kínáljuk. A pólóknak ugyancsak egységáruk van, ez 2000 forint. GameStar tornazsákokra 1500, míg GameNight karkötőkre 500 forintért csaphattok le a standunknál. 2000 forintos vásárlás felett ráadásul ajándékba adunk egy videojátékos vagy filmes posztert is. 

Ha már most be akarjátok biztosítani magatoknak a 2019-es év GameStar magazinjait, akkor természetesen erre is lehetőségetek lesz a hétvégi PlayIT Show-n. Ezúttal nem ár szerint kategorizáltuk az előfizetések mellé járó extrákat, hanem minden egyes csomag egyedi árat kapott. Így például a társasjáték-függő előfizetők többféle táblás csoda közül választhatnak, de értelemszerűen egy Star Wars: Sorsok nem ugyanannyiba kerül, mint egy Zombicide: Zöld Horda. Temérdek már megjelent és jövőre érkező PC játék, valamint pár konzolos cím mellett akár éves PlayStation Plus előfizetést, vagy menő hardvereket is választhattok a GS-előfizetésetek mellé kedvezményesen. 

Az éves GameStar előfizetésről ide kattintva találtok meg minden részletet, az egyes pakkok árait is ugyanitt tudjátok megnézni. 

A jövő évi PC World előfizetésetekről is gondoskodhattok a PlayIT-en. Itt háromféle csomag közül dönthetitek el, hogy melyik a számotokra legmegfelelőbb. Az éves PC World előfizetéssel kapcsolatban ide kattintva találtok meg minden fontos tudnivalót. A legfrissebb PC World magazint egyébként 1700 forintért vehetitek meg nálunk a PlayIT-en. A szeptember és októberi lapszám 1500 forintba, míg a korábbi, 2018-as magazinok 1000 forintba kerülnek majd. 

Ahogy arról már korábban is írtunk, az iFixit készleteit is akciósan vásárolhatjátok meg a PlayIT mindkét napján, ha elugrotok a GameStar standhoz. Az iFixit kiemelkedő minőséget képviselő készleteivel akár az sem jelenthet majd gondot a későbbiekben, hogy saját masináitokat ti magatok javítsátok meg a jövőben. 

Nem mellékesen persze azért is megéri a GameStar standot meglátogatni a hétvégén, mert velünk is lepacsizhattok. Már nagyon várunk benneteket! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)