Hirdetés

PlayIT Budapest - ezért jársz jobban, ha előre megveszed a jegyet

|

Nem csak spórolhatsz, de extrákat is szerezhetsz!

Hirdetés

Alig néhány nap múlva itt a tavaszi budapesti PlayIT, mely rengeteg programmal vár majd titeket. Itt nézhetitek meg, hogy pontosan miért lesz érdemes kilátogatni, de a programlista a napokban még folyamatosan bővülhet.

Június 1-jén gamerekkel telik meg a Hungexpo, és biztosan nem akarjátok kihagyni - például azért, mert mi is ott leszünk egy nagyon izgalmas standdal, amiről a napokban további részleteket osztunk meg.

A legfontosabb azonban az, hogy a Normál és a Deluxe jegytípusok továbbra is kaphatók, és mindkettőre érdemes lecsapni. Utóbbi csak elővételben érhető el, és jár vele egy PlayIT Limited Edition pólót, vászontáskát, kitűzőt és plakátot tartalmazó ajándékcsomag, egy nyakba akasztható kártya nyakpánttal, továbbá aki Deluxe jeggyel jön, már 9:00-tól beléphet (a normál jeggyel rendelkezőknek csak 10:00-kor nyílnak meg a kapuk), valamint ingyen használhatja a ruhatárat.

A normál jegyre amellett, hogy gyorsabban bejuthattok a rendezvényre, azért érdemes lecsapni, mert online csak 3500 Ft-ba kerül, míg a helyszínen 4000 Ft-ért lehet kiváltani. 

A jegyeket megvásárolhatjátok a PlayIT.hu oldalon, valamint a Konzolvilág és a Media Markt üzleteiben. Aki a Konzolvilágnál PlayIT Carddal vagy Konzolvilág kártyával vásárolja meg bármelyik jegyet, 10% kedvezményt kap! Ne hagyjátok a vásárlást az utolsó pillanatra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)