Hirdetés

PlayIT Budapest - ezt kínálják az idei jegyek

|

A tavaszi, budapesti PlayIT-re négy különböző jegytípus közül választhatjátok ki azt, ami számotokra a legtöbb értéket nyújtja. Három csak elővételben kapható, érdemes sietni!

Hirdetés

Június 2-án lesz a következő budapesti PlayIT, amin - kicsit sem megdöbbentő módon - rengeteg különböző program vár majd titeket. 

Lesz egy rakás játék, versenyek, cosplayerek, lasertag a Chio Mozdulj Gamerrel, sőt, egy 4000 négyzetméteres zóna kizárólag 16 év felettieknek. Ezeket mind meglátogathatjátok, igénybe vehetitek, élvezhetitek akár a 3000 forintos normál jeggyel is, de ha többre vágytok, a következő három jegytípus közül válasszatok egyet!

PlayIT Budapest jegyek

Deluxe - 7990 Ft

A Deluxe jeggyel 1 órával a többiek előtt léphettek be, kaptok egy nyakpántot passkártyával, PlayIT-es kulcstartót, kitűzőt, Monster energiatalt, és ingyenesen vehetitek igénybe a ruhatárat. Emellett jár egy GameStar magazin is (GS Plus kód nélkül), valamint egy belépő a május 13-ai Veletech - PlayIT Plus rendezvényre, amennyiben május 10. előtt veszitek meg ezt a jegyet.

Collectors - 14990 Ft

A Collectors a következő szint. Itt már a Deluxe tartalmán felül jár egy limitált kiadású PlayIT póló, egy Zing burger PlayIT Edition, korlátlan fogyasztás a Collector's büfében, textil karszalag, egy 2000 forintos PlayIT Shop vásárlási utalvány, és részt vehettek az óránkénti sorsoláson is, melynek során értékes nyeremények találnak gazdára.

Excellent VIP - 29990 Ft

A legmagasabb szint az Excellent VIP, ami a fentieknél négy dologban nyújt többet. Az EVIP látogatók beléphetnek a videós VIP zónába, ahol találkozhatnak kedvenc videósaikkal,  illetve egyéni segítséget kapnak a rendezvényen. Az már csak extra, hogy a PlayIT Shop kupon 5000 forintra szól, a GameStar magazin mellé pedig GS Plus kód, így steames teljes játék is jár.

Normal és Deluxe jegyeket az 576 KByte üzleteiben is vásárolhattok. További információ a jegyek és a jegyvásárlás kapcsán ezen az oldalon található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)