Hirdetés

Öt program, amit semmiképp ne hagyj ki a budapesti PlayIT-en!

|

Hamarosan megnyílnak a kapuk, és a Hungexpót egy egész napra birtokba veszik a gamerek. Most elmondjuk, mik azok a programok, amiket mindenképp érdemes megnézni!

Hirdetés

A normálnál nagyobb szintű jegyet vásárlók már reggel 9-től beléphetnek a PlayIT területére, hogy még az igazán nagy tömeg előtt kipróbálhassanak mindent. És lesz is mit.

Az elmúlt napokban bemutattunk néhány programot, ezekről itt olvashattok, és most összegyűjtöttük a top 5-öt, amit mindenképp nézzetek meg, még ha többre nem is lesz időtök. Íme:

Star Wars zóna

A G csarnokban hangsúlyos lesz a Star Wars-jelenlét, ahogy azt egy külön cikkben részleteztük. Cosplayerek, fotózkodás, VR és hagyományos játékok várnak titeket egész nap, még a lefagyasztott Han Solóval is lőhettek egy képet. Szerintünk mindenképp érdemes körülnézni ott, már csak azért is, mert mellette van a...

GameStar e-sport alkalmassági tesztlabor

A G csarnok egyik sarkában találhatjátok meg az ESET-tel közös e-sport alkalmassági tesztlaborunkat, ahol öt feladat teljesítésével deríthetitek ki, milyen jó e-sportolók lennétek. Elért pontszámotoktól függően aztán kezdvezmény jár, melyet az 576 KByte shopjában, a GameStar-os termékekre érvényesíthettek. A legmagasabb pontszámot elérő játékos egy Logitech G910 Orion Spectrum billentyűzetet kap, már csak ezért is érdemes próbára tenni magatokat.

CS: GO 1v1 és Fortnite by uRage

A Hama gamer perifériáival több helyen is találkozhattok, de a legnagyobb móka a 20 fős Fortnite-ozás lesz. Emellett lehetőség nyílik CS: GO-ban 1v1-ezni, ami szintén nem egy rossz elfoglaltság, és ha bármi megtetszik, az 576 KByte-nál kedvezménnyel húzhatjátok be. Olcsó, de jó minőségű cuccokról van szó, próbáljátok ki magatok!

Fun with Geeks nappali

Ha már nálunk jártatok, de Kacit nem találtátok ott, az azért lehet, mert épp az F csarnokban van Daevvel a Fun with Geeks nappaliban, ahol őrületes társasozás megy majd egész nap. HP és mazur is csatlakoznak hozzá egy ponton, de ti magatok is beszállhattok ha nem is közvetlenül melléjük, de egy másik, ott zajló összecsapásban.

Beat Saber

Az utóbbi idők nagy VR-szenzációja a Beat Saber, mely bár nem hivatalos Star Wars játék, nem kell nagy fantázia ahhoz, hogy össze tudjuk kötni a franchise-zal. Ennek okán a Star Wars zónában találhatjátok meg, ott kaszabolhattok ritmusra egy HTC Vive-val. 

Természetesen számos más tennivalóval is szolgál a PlayIT, úgyhogy nem késő megindulni! Jegyek a helyszínen egész nap kaphatók. Ha nem akartok eltévedni, ezt az oldalt nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)