Hirdetés

Szerezz gamer relikviákat a PlayIT Budapest jótékonysági licitjén!

|

A Jófejség.hu és a PlayIT csapata ismét megszervezi néma aukcióját, az összegyűlt összeget pedig ezúttal a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítványnak ajánlja.

Hirdetés

Mindig különös örömmel tölt el minket, hogy mire képes a gamer közösség, ha összefog. Rengeteg stream, jótékonysági gyűjtés zárult már sikerrel, és most is egy fontos ügyet támogathattok - ráadásul ti is nyertek ezzel.

A június 1-jei, budapesti PlayIT-en keressétek fel a Jófejség.hu standját, ahol egy néma aukció keretében különböző gamer relikviák találhatnak gazdára. Az összegyűlt összeggel a Végtaghiányos Gyermekekért Alapítványt támogathatjátok, akik a pénzt teljes egészében egy tornaterem kialakítására költik.

Amennyiben nem tudtok ott lenni a rendezvényen, de szeretnétek segíteni, kövessétek az MNEB jótékonysági streamjét (itt és itt). Miközben figyelemmel kísérhetitek a K&H MNEB e-sport színpad eseményeit, adakozhattok is, így bár az aukcióban nem tudtok részt venni, támogathattok egy jó ügyet.

A PlayIT-re jegyek továbbra is kaphatók a hivatalos oldalon és a Media Markt, valamint a Konzolvilág üzleteiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)