Hirdetés

PlayIT Budapest - ezekben a játékokban mutathatod meg, hogy te vagy a legjobb!

|

A PlayIT-ekről nehéz üres kézzel távozni, és versenyek is segítenek, hogy ne csak emlékekkel térjetek haza. Persze jut lehetőség random mókázásra is.

Hirdetés

Két hét múlva gamerek özönlik el a Hungexpót, hogy új élményeket szerezzenek, találkozzanak kedvenc videósaikkal, cosplayesekkel, új játékokat próbáljanak ki, és versenybe szálljanak másokkal.

Nem csak azért lesz érdemes leülni a gépek elé, hogy megnézzétek, hogy futnak egyes játékok csúcsmasinákon, hanem azért is, mert ha elég jók vagytok, bezsebelhettek valami kisebb-nagyobb ajándékot.

A battle royale műfaj kedvelőit Fortnite, PUBG és Apex Legends is várja több helyszínen. Fortnite-ban két- és négyfős csapatokban lehet játszani, PUBG-ben párosokat várnak, Apex Legendsben pedig értelemszerűen hármas alakulatok bizonyíthatnak a tizennyolc, bivalyerős PC előtt ülve. És ha már PC-k: a Magyar E-sport Szövetség jóvoltából, csak a móka kedvéért akár profi, az MNEB-en résztvevő e-sportolók ellen is játszhattok 5v5 meccseket CS:GO-ban, LoL-ban és Rainbow Six: Siege-ben.

Ha a kontroller jobban kézre áll, a Mortal Kombat 11 verseny lesz számotokra az ideális. A Fighter Zone-ban ezen felül Injustice 2-vel és Dragon Ball FighterZ-zel is kikapcsolódhattok majd versenyen kívül, a HUNESZ standjánál pedig FIFA-ban gyűjthetitek a gólokat

Lesz továbbá League of Legends 1v1, és Rocket League 3v3 verseny is, valamint tét nélkül, lazításképp lehet CS:GO és Clash Royale 1v1 párbajokat tolni. A Party Zone-ban egyébként további páros játékok várnak titeket, ahol barátaitokkal vagy ismeretlenekkel mérhetitek össze tudásotokat például tehénfejésben, lövőpárbajban, Speedrunnersben vagy Stikboldban!

Minden megmérettetésről a linkeken keresztül tudhattok meg további részleteket. A budapesti PlayIT-re Deluxe és normál elővételes jegyek továbbra is kaphatók, szerezzétek be sajátotokat itt, vagy netán a Konzolvilág és a Media Markt üzleteiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)