Hirdetés

PlayIT Budapest - ha mindenképp találkozni szeretnél kedvenc videósoddal, így biztosra mehetsz!

|

Tudjuk, hogy sokatok számára a PlayIT-élmény elemi része a videósokkal való találkozás, dedikálás, fotózkodás. Segítünk, hogy könnyen megtaláljátok, akit kerestek!

Hirdetés

Reggel 10:00-től (aki speciális jegytípust választott, reggel 9:00-től) egészen este 19:00-ig megállás nélkül pörög majd a PlayIT június 1-jén, és nem csak a látogatók, a videósok is helyszínről helyszínre járnak.

 

Egyszer egy beszélgetésben vesznek részt egy színpadon, máskor valamely standnál játszanak veletek együtt, vagy épp a dedikáló zónában várnak titeket egy találkozásra. A budapesti PlayIT-en ott lesz többek között Szalay Isti, Unfield, Kovács "Videojáték" Zsolti, Paplovag, a Pamkutya, Sirius, DoggyAndi, IceBlueBird, és zsDav is - akármelyikükkel szeretnétek találkozni, segíthet az alábbi két, a PlayIT szervezői által összeállított táblázat, melyeken pontosan láthatjátok, mikor hol bukkannak fel.

A PlayIT Budapesten részt vevő videósok teljes listáját itt érhetitek el

A PlayIT-re jegyek elővételben a PlayIT.hu oldalon, a Konzolvilág és a Media Markt üzleteiben, valamint a helyszínen egész nap kaphatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)