Hirdetés

Próbáltad már a VR-ozást? A PlayIT Budapesten megteheted!

|

A jövő héten megjelenő Blood & Truth is kipróbálható lesz, de nem csak a PlayStation VR által kínált utánozhatatlan élménybe kóstolhattok bele.

Hirdetés

Sokaknál eljött már az a pont, amikor annyi VR-os játék keltette fel a figyelmüket, hogy maguk is beszereztek egy szettet.

Azonban ugyancsak sokan vannak, akik még nem szánták rá magukat a vásárlásra. Nekik különösen ajánlott a június 1-jei, budapesti PlayIT-en felkeresni a VR-os állomásokat. A Sony PlayStation VR játékzónában megnézhetitek, milyen a május 28-án megjelenő Blood & Truth, mely a fantasztikus, a PlayStation VR Worlds keretében elérhető The London Heist koncepcióját fejleszti tovább; kipróbálhatjátok az Immortal Legacy: The Jade Cipher nevű lövöldözős horrort, a multis Firewall Zero Hourt, a ritmusos-kardozós Beat Sabert és a fantasztikus platformert, az Astro Bot: Rescue Missiont. 

A Beat Saber továbbá az Oculus Rift és a Touch kontrollerek segítségével is játszható lesz a rendezvényen, ahogy a Valve által fejlesztett The Lab VR is. Ajánlott emellett meglátogatni a LINKUP Virtuális Valóság és Elektronikus Sport Egyesületet, ahol új projekteket is megismerhettek.

Akit inkább az AR, avagy a kiterjesztett valóság érdekel, a Star Wars: Jedi Challenges AR-ban indulhat el a jedivé, sithté vagy épp holosakk mesterré válás útján.

Jegyek továbbra is kaphatók a PlayIT.hu-n, illetve a Konzolvilág és a Media Markt üzleteiben. A linkeken további infókat találhattok a programokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)