Hirdetés

Ne bajlódj a készpénzzel – használj PlayIT Cardot és spórolj a budapesti PlayIT-en!

|

A budapesti PlayIT egy készpénzmentes rendezvény lesz, de akkor sem kell aggódnod, ha nincs bankkártyád, sőt, PlayIT Carddal még kedvezményekre is szert tehetsz!

Hirdetés

Egyre több rendezvény válik készpénzmentessé, ami nagy kényelmet jelent az árusoknak és a vásárlóknak egyaránt. A kártyás fizetés higiénikusabb, gyorsabb, jobban nyomon követhető, minden szempontból előnyösebb mindenki számára.

A június 1-jei, budapesti PlayIT Show-n amellett, hogy természetesen lehet majd bankkártyával fizetni, használható lesz az ingyenesen igényelhető PlayIT Card is, melyet egyébként nem csak ezen a rendezvényen, de számos más üzletben elfogadnak (mindenhol, ahol Mastercardot is). Először fel kell rá tölteni egy szabadon választott összeget bankszámláról, egy másik kártyáról, vagy feltöltő pontokon készpénzzel, majd a jóváírt egyenlegből lehet gazdálkodni. A hozzá kapcsolódó, iOS-re és Androidra elérhető alkalmazással könnyen követhető, milyen összeg maradt még rajta, illetve pillanatok alatt lehet pénzt küldeni más PlayIT Card tulajdonosoknak.

Nem utolsó sorban minden PlayIT Card tulajdonos 500 forint kedvezményt kap a budapesti PlayIT jegyeiből, valamint további kedvezményeket érvényesíthet.

Minden egyéb részletet megtudhattok a playitcard.hu-n, ahol akár meg is rendelhetitek saját kártyátokat.

A budapesti PlayIT-re jegyek még kaphatók elővételben a PlayIT.hu-n, valamint a Konzolvilág és a Media Markt üzleteiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)