Hirdetés

Fizess a PlayIT-en egy érintéssel és zsebeld be a kedvezményeket!

|

Idén a budapesti PlayIT Show készpénzmentes övezetté változik és akár az új PlayIT Cardot is használhatjátok majd fizetéshez.

Hirdetés

Érdemes lesz a budapesti PlayIT után is megtartani a PlayIT Cardotokat, mivel a későbbiekben bármelyik bankkártya elfogadóhelyen is használhatjátok a kártyát, ráadásul folyamatosan bővülő extra kedvezmények között is válogathattok. Természetesen bármilyen egyéb bankkártyával is fizethettek egyébként a rendezvényen, de csak a PlayIT Card kártyával rendelkezők jogosultak további exkluzív lehetőségekhez, kedvezményekhez. 

Magán a PlayIT-en készpénzzel tudjátok majd feltölteni a PlayIT Cardotokat, a rendezvény után viszont egy gyors regisztrációt követően a PlayIT appból és a playitcard.hu oldalon már bankkártyával vagy átutalással is lehet a kártyára pénzt pakolni. Magukat a kártyákat a PlayT Card pontokon tudjátok átvenni a PlayIT Show mindkét napján (a Deluxe és Collector's Edition jeggyel érkezők pedig ajándékcsomagjukban találják majd meg a kártyát). Ugyancsak a PlayIT Card pontokon kell a kártyát készpénzzel feltölteni - ezt később akár a Konzolvilág boltjaiban is megismételhetitek. Ha legalább 3000 forintot rápattintotok a kártyára, akkor ráadásul egy ajándék nyakpassz és kártyatartó üti a markotokat. 

A PlayIT Card mellett most mutatkoznak be a PlayIT fizetős karkötők is. Ezek a vízálló, tehát sportoláshoz is használható karkötők ugyanúgy működnek, mint a kártyák, azaz egyetlen érintéssel tudtok velük fizetni. Ezeket a menő karkötőket a Collector's Edition és Excellent VIP belépőjegyek vásárlói kapják, ilyen jegyekre még akár ti is le tudtok csapni a hivatalos oldalon

Semmiképp se felejtsétek el beállítani a PlayIT Cardotokhoz tartozó PIN-kódot sem, ugyanis 5000 forint felett vásárlásoknál ezeket bizony kérni fogja a rendszer. A playitcard.hu oldalon kell a beütnötök a kártyán található 8 jegyű számsort, vagy a fizetős karkötő hátoldalán lévő kódot, és ekkor már meg is kapjátok saját PIN-kódotokat. Ugyanezen az oldalon tudtok egyébként saját PIN-kódot is beállítani. 

A Konzolvilág üzleteiben mindenképp érdemes lesz használni a PlayIT Cardot, hiszen például a Forza Horizon 4 vagy a Minecraft Master Pack vásárlása esetén 30% kedvezmény jár nektek, az Xbox One Sport White kontroller, illetve a PlayerUnknown's Battlegrounds esetében pedig 25%-os engedményre számíthattok. A PlayIT Cardról minden további információt elértek ide kattintva, a kártya hivatalos oldalán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)