Hirdetés

Mire lehet jó egy PlayIT kártya? Sokkal többre, mint gondolnád!

|

Gyorsan és kényelmesen fizethetsz, teljes mértékben szabályozhatod a költéseid, és még kedvezményeket is kapsz. Nem csak a PlayIT-en jöhet jól!

Hirdetés

Szombaton rengeteg érdekes programmal, videósokkal, e-sportolókkal és cosplay versennyel várja a PlayIT a helyszínre látogatókat. Ha érdekel a gaming vagy szeretnél találkozni kedvenc YouTubereddel (vagy éppen velünk a G csarnokban), akkor mindenképp érdemes kilátogatnod november 23-án a Hungexpóra, azonban a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett fontos megjegyezni, hogy egy készpénzmentes lesz a rendezvény, csak bankkártyával lehet fizetni - vagy PlayIT Carddal. Szerencsére a helyszínen is bárki beszerezhet egyet (most 2020-as PlayIT jegy jár mellé ajándékba, ha beregisztrálod), és ennek nem csak a PlayIT-en van haszna.

Ha nagy filmrajongó vagy, akkor már az ingyen mozijegyért megéri lecsapnod egy ilyen kártyára, azonban ezen felül is sok előnnyel jár a kiváltása. A legfontosabb, hogy teljesen ingyenesen igényelheted, és a havi fenntartási költsége mindössze 199 forint, ami kizárólag akkor vonódik le, ha van a kártyán pénz. Ha még nincs bankkártyád, akkor ennél egyszerűbb módon nem is szerezhetsz, hiszen a kártya megszerzése után mindössze egy regisztrációra van szükség a PlayIT Card alkalmazásban (14-18 év közöttiek számára szülői jóváhagyás szükséges), és ezután már bármelyik Mastercard elfogadóhelyen bátran fizethetsz vele, akár érintéssel is. Te döntheted el (vagy a szüleid, ha még nem vagy nagykorú), hogy mennyi pénzt töltesz fel rá, ha pedig a családi vagy baráti körben is van ilyen kártya, akkor ingyenesen küldhettek egymásnak pénzt. A szolgáltatás előnyeit remekül összefoglalja ez a kis videó:

Nem csak az egyszerűség miatt praktikus, ha lapul egy PlayIT Card a zsebedben, hiszen rengeteg helyen juthatsz kedvezményhez vele. Ha egy kicsit olcsóbban kajálnál a Zing éttermekben, vagy féláron húznál be néhány könyvet a fa alá a Book24.hu-ról, esetleg a Konzolvilágban csapnál le kedvezményesen Asus perifériákra vagy Xbox Live Gold előfizetésre, csak használd fel a kártyához járó kuponokat és spórolj. Ha esetleg még nem vetted meg a PlayIT jegyed, akkor azt is olcsóbban szerezheted be a kártya segítségével. A kedvezmények teljes listáját itt találod, ha pedig elhatároztad magatokat a kártyaigénylés mellett, akkor ennek menetével a PlayIT Card honlapján ismerkedhetsz meg.

A következő PlayIT tehát november 23-án lesz, jegyeket elővételben még vásárolhatsz a honlapjukon vagy a hivatalos partnereiknél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)