Hirdetés

Így lehet egy kártya tökéletes karácsonyi ajándék, amivel csak még több ajándékot szerezhetsz!

|

Több mint hatszázezer forint összértékben találnak gazdára nyeremények a frissen regisztrált PlayIT Card-tulajdonosok között 2020 januárjában, de még idén is vár pár izgalmas kedvezmény, szóval akár ünnepre, akár csak úgy is érdemes most beszerezned!

Hirdetés

A gőzerővel zakatoló online játékleárazások valószínűleg sokatokat emlékeztették arra, milyen hasznos is egy jól működő bankkártyás rendszer. Ha még hiányzik egy ilyen kártya, most különösen megéri a PlayIT Cardot választanod, ugyanis a kártyához tartozó kedvezményprogramhoz frissen csatlakozó gamerekre értékes nyeremények várnak, illetve az év végéig minden tag lecsaphat néhány hasznos kuponra.

Akár régóta regisztráltál már, akár csak most csatlakozol a kedvezményprogramhoz, érdemes körbenézned a december 31-ig érvényes kuponok között: az év végéig nulla pontért, azaz teljesen ingyen csaphatsz le egy ingyen mozijegyre, amit a Cinema City-ben használhatsz fel, sőt, következő konzolvilágos vásárlásodból is szerezhetsz 1500 Ft kedvezményt! Emellett a Ma este Színház rendszerében is elsőbbséget élvezhetsz a kedvezményes árú jegyek foglalásakor, 7 pontért pedig 30% kedvezmény üti a markod a book24.hu-n.

Ha viszont még nem regisztráltad be a kártyád, vagy esetleg csak most tervezed megszerezni PlayIT Cardod, mindenképp csatlakozz a kedvezményprogramhoz január 15-ig! Új kártyát a Konzolvilág üzleteiben azonnal kiválthatsz, vagy online is igényelhetsz, meglévő kártyáddal pedig a PlayIT Card mobilalkalmazásban, vagy a playitcard.hu-n található regisztrációs űrlap kitöltésével és a "Kedvezmények" menüpontban a feltételek elfogadásával csatlakozhatsz a kedvezményprogramhoz.

A fenti időszakban időszakban beszálló kártyatulajdonosok automatikusan részt vesznek a nyereményjátékban, ahol az apróságoktól kezdve az egészen komoly lootig mindenféle nyeremény vár rájuk. A PlayIT ajándékcsomagok és az ötezer forintos Zing Burger utalványok mellett nyerhettek páros belépőt a 2020. tavaszi PlayIT Show Budapestre (a normáltól egészen az Excellent VIP szintű csomagok közül mindegyik szerepel a nyeremények között), sőt, a szerencsések tíz- és ötvenezer forint közötti ráadás feltöltést nyerhetnek PlayIT Card kártyájukra!

A nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod, érdemes nevezni, mert könnyen lehet, hogy pont karácsony után lesz ebből a legnagyobb karácsonyi ajándék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)