Hirdetés

Szeretnél úgy segíteni, hogy közben király relikviákat szerzel?

|

A PlayIT Show szervezői egy néma licit során két szervezetnek is gyűjtenek, hogy hátrányos helyzetű gyermekeket segíthessenek.

Hirdetés

Ha összefog a gamer közösség, képes csodákat művelni, ahogy arra többször is láttunk már példát a közelmúltban. Egy jó ügy érdekében mindenki bedobja a közösbe, amit tud, és sokszor elképesztő összegek gyűlnek össze a jótékonysági streamek során is.

A PlayIT Show szervezői a PlayIT Charity kezdeményezés keretén belül igyekeznek segíteni. A november 23-ai PlayIT-en a Jófejség.hu csapatával közösen újra összehozzák a néma licitet, melynek keretében értékes, videojátékos és videósok által felajánlott relikviákra licitálhattok. Az összegyűjt pénz két alapítványhoz kerül:

  • A Kuckó Önkéntes Programhoz, ahol rászoruló családok ünnepét kívánják szebbé tenni karácsonyi csomagokkal
  • Valamint az Offolj.hu csapatához, akik hátrányos helyzetben lévő gyermekeknek szerveznek sport- és edukációs programokat.

Emellett a Microsoft standjánál találkozhattok a CosHELP hős jelmezeseivel, akik gyermekkórházakba látogatva igyekeznek segíteni a kis betegek gyógyulását.

Fontos tudni, hogy gyűjtés csak a G36-os (néma licit) és G32-es (Microsoft) standokon történik. Ha a Hungexpo bejáratánál találkoztok adománygyűjtőkkel, ne adjatok nekik pénzt, tájékoztassátok erről a szervezőket az infópontokon, akik megteszik a szükséges lépéseket.

Ha szeretnétek valami jót tenni, keressétek az említett standokat, és ki tudja: lehet, hogy ti is valami értékessel távoztok! Gyertek el a PlayIT-re, vásároljatok elővételes jegyet kedvezménnyel, vagy ha úgy kényelmesebb, szerezzétek be belépőtöket a helyszínen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)