Hirdetés

Támogasd te is a családon belüli erőszak elleni küzdelmet a PlayIT Show-n!

|

Az Xbox One PlayIT Show Budapesten több PlayIT Charity kezdeményezés is helyet kap. Ezek közül az egyik a családon belüli erőszakra kívánja felhívni a figyelmet.

Hirdetés

Indulása óta a PlayIT Charity már több fontos kérdéskört is felkarolt társadalmi szerepvállalásként, ez pedig most szombaton az Xbox One PlayIT Show Budapesten sem lesz másképpen. 

A Stop Domestic Violence feliratú kitűzőket már ti is láthattátok a PlayIT Ház adásaiban. Ezekkel a kitűzőkkel viselőik a családon belüli erőszakra akarják felhívni a figyelmet, az ország legismertebb videósai után pedig most már ti is viselhetitek őket. A budapesti Xbox One PlayIT Show-n a PlayIT Charity standot kell felkeresnetek, ahol egy kitűző megvásárlásával ti is támogathatjátok a családon belüli erőszak elleni küzdelmünket. 

A rendezvényen más PlayIT Charity programokkal is találkozhattok. A Legyél te is hős! kezdeményezés például egy cipőgyűjtő akció, ami a MineShow-n már nagyon sikeres volt. A budapesti PlayIT-en is gyűjtést szerveznek a Magyar Református Szeretetszolgálat számára, úgyhogy bátran vigyetek cipőket ti is!

A Minden méter számít programon nem kell mást tennetek, mint kicsit tekerni a biciklit. Két szobakerékpár lesz kiállítva és minden megtett méter után 1 forintot tudtok gyűjteni a Magyar Református Szeretetszolgálatnak, akik ezt az összeget a budapesti és debreceni Segítő házak fenntartására fogják fordítani.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)