Hirdetés

Őrülten sok akciós játék, konzol, hardver és gamer relikvia vár a debreceni PlayIT-en!

|

Már a lista végiggörgetésében is el fogtok fáradni, hát még abban, ahogy hazacipelitek a zsákmányokat.

Hirdetés

A hétvégén lepörgött az év első PlayIT-je, de nem kell már sokat várni, hogy az élményt az ország egy újabb pontján élhessétek át.

A következő célpont Debrecen, ahol március 11-én egész nap zajlik majd a show. Már korábban megírtuk, mennyi játék és videós vár titeket, és ha nem csak élményeket, hanem lootot is szeretnétek hazavinni, érdemes lesz meglátogatni az 576 standját, ahol 26-71 százalék kedvezménnyel vásárolhattok játékokat, a szokásosnál sokkal olcsóbban juthattok Xbox One kiegészítőkhöz (például Gold előfizetéshez és kontrollerhez), 20%-ot spórolhattok gamer relikviákon, megszerezhettek nem kevés videós pólót vagy pulóvert, illetve dróntól a fülhallgatón, kábeleken, power bankeken át a billentyűzetig sok-sok hardver lehet a tiétek kedvezményesen.

Külön érdemes észben tartani, hogy a Forza Horizon 3-mal és a Hot Wheels DLC-vel egybecsomagolt 500 GB-os Xbox One S 74 990 Ft helyett 59 999 Ft lesz, az 1 TB-os Xbox One S PUBG-vel 99 999 Ft helyett 79 999 Ft, az Xbox One X pedig egy rakás extra játékkal 164 999 Ft helyett csak 139 999 Ft.

Ha pedig már van Xbox konzolotok, vagy szeretnétek valami biztosan jót egy új mellé, a Forza Motorsport 7-et kevesebb mint féláron, 9 999 Ft-ért vihetitek el. 

Az akciók és további termékek teljes listáját itt találjátok meg. A rendezvényre jegyek elővételben a PlayIT.hu-n, vagy a helyszínen egész nap kaphatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)