Hirdetés

PlayIT Debrecen - keresd a GameStar standot és nyerj!

|

A GameStar csapata nem érkezik nyeremény nélkül egy PlayIT-re sem, a támogatóinknak hála pedig rengeteg gamer kiegészítőt sorsolhatunk ki köztetek Debrecenben is.

Hirdetés

Kiválóan szórakoztunk az eddigi két tavaszi PlayIT-en, viszont mielőtt hosszabb időre kiállítás nélkül maradnánk, Debrecenben még egyszer odatesszük magunkat. A szombati PlayIT-en is érdemes lesz ellátogatni majd a GameStar standjához!

Többek között például azért is érdemes lesz megkeresni minket, mert szokás szerint nyeremények tömkelegével készülünk, így az előző két PlayIT-hez hasonlóan jó néhányat megnyerhettek a Hama uRage gamer perifériái közül. Emellett a tombolán rengeteg más értékes ajándékot is kisorsolunk majd. Ha a standnál vásárolsz egy GameStar-pólót vagy néhányat a rengeteg magazin közül, amit kiviszünk, bekerülhetsz a kalapba, ahonnan Cooler Master egér és billentyűzet, Skullcandy fejhallgató, és egy Thonet & Vander Hoch 2.0 hangfalszett nyertesét is kihúzzuk majd.

Ha kíváncsiak vagytok, milyen nyereményekre számíthattok a Hamától, illetve milyen cuccokat vehettek a PlayIT-en tőlük, ide tessék kattintani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)