Hirdetés

Ezt az 5+1 programot ne hagyd ki a PlayIT debreceni állomásán!

|

Nem kevés tennivaló vár majd titeket a hétvégén Debrecenben - segítünk, hogy a legjobbakról ne maradjatok le.

Hirdetés

Győr után az ország észak-keleti szegletében, Debrecenben folytatódik a PlayIT Show tavaszi szezonja. Vasárnap a Főnix csarnok megtelik játékokkal, gamerekkel, videósokkal, videós gamerekkel, játékos videókkal... szóval sok olyan dologgal, amikről, ahogy az utolsó buszról, nem jó lemaradni. 

Ha nem tudjátok az egész napot a rendezvényen tölteni, vagy már mindent megnéztetek, amit első körben akartatok, olvassátok el, mi az az 5+1 program, aminek elszalasztása esetén fennáll a veszély, hogy hónapokig a falba ütögetitek a fejeteket (ne tegyétek).

Vastrón

A Trónok harca legismertebb ülőalkalmatossága Debrecenben is megtalálható lesz, bárki helyet foglalhat benne, aki nem fél attól, hogy Westeros rivális családai lemészárolják helyben. Győrben nem történt atrocitás, pedig, mint a fenti galériában láthatjátok, rengetegen felültek a trónra.

Call of Duty: WWII helyszín

A Call of Duty: WWII persze már tavaly novemberben megjelent, sőt, az első DLC is kapható minden platformra, de otthon játszani nem ugyanaz az élmény, mint a PlayIT-en, 21 PlayStation 4 valamelyikén. Egy jelentős méretű standon kipróbálhatjátok a játékot a hazai forgalmazó, a Magnew jóvoltából!

Lenovo Mirage Headset - Star Wars Jedi Challenges AR

Debrecenben is alkalmatok nyílik majd szembenézni Kylo Rennel a Lenovo AR-szemüvegét viselve, holosakkozhattok egy jóízűt, vagy seregeket irányíthattok csatában. Akárhogy is, mind jó móka, rövid videókat itt találtok.

ROG PUBG Aréna

Az ASUS Republic of Gamers PUBG Arénájában 28 csúcsgép, kiváló perifériák és kényelmes székek várnak titeket. Megmutathatjátok, milyen ügyesen szereztek csirkevacsit, vagy legalább azt, milyen kitartóan küzdötök meg érte. Pár kör PUBG mindig belefér, pihenésnek sem utolsó, úgyhogy ne hagyjátok ki ezt az állomást sem!

PlayIT Gameshow

A PlayIT Nagyszínpadán geymást váltják majd a jobbnál jobb programok, de kiemelten érdemes lesz a PlayIT Gameshow során a helyszínen lenni. 12:00-tól a Pamkutya duó, Isti és Unfield vetélkedik,  16:30-tól ismét Pamkutyáékat láthatjátok, 17:15-től viszont Beniipowa és Goodlike veszi át a stafétát, akiket egyébként ti is kihívhattok valami mókázásra. A Nagyszínpad részletes programját itt találjátok.

+1: Pure Farming 2018 megjelenés előtt!

A debreceni PlayIT látogatói két nappal a hivatalos megjelenést megelőzően megnézhetik, milyen lett a Techland és az IceFlames a műfajt forradalmasítani szándékozó farmjátéka, a Pure Farming 2018, ami magyar felirattal jelenik meg hazánkban! A farmgazdálkodás többször nyugtató, mint bosszantó, úgyhogy kikapcsolódásnak ez a játék épp tökéletes.

A rendezvényre jegyek elővételben még kaphatók a hivatalos oldalon, a helyszínen pedig egész nap vásárolhattok belépőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)