Hirdetés

PlayIT Show - hatalmas akciók a rendezvényen!

|

Az ország legnagyobb játék, mobil és IT eseménye december 1-jén újra megnyitja kapuit, nem is akárhogy! A legújabb hardver-és játékbemutatók, színes programok, izgalmas versenyek mellett a PlayIT hatalmas akciókkal is vár.

Hirdetés

A 2013-as év legnagyobb címei, többek között a csak pár hete megjelent Call of Duty: Ghosts, az Assassin’s Creed IV: Black Flag, a Battlefield 4, vagy épp a Batman: Arkham Origins mellett számos remek játék és kiegészítő került leárazásra, melyek nem ritkán akár 50-70%-os kedvezménnyel ösztönzik a játékosokat a rendezvényen való részvételre. Idén ráadásul háromféle elővételes jegykonstrukció közül lehetett választani: a normál belépő mellett a PlayIT rajongóinak limitált példányszámban forgalmazott Deluxe és Collector’s Edition jegyeket is lehetőségük nyílt vásárolni, melyekkel különféle előnyhöz juthattak.

A „prémium” belépőt vásárló vendégek számára november 15-e és 17-e között a http://bolt.playit.hu címen játékfoglaló webshop nyílik, ahol a PlayIT-es akciók közül kiválaszthatják a nekik tetszőt, majd kényelmesen, otthonról lerendelhetik azokat a termékeket, amelyeket a helyszínen, nevükre összekészítve át is vehetnek. A megrendeléshez csupán a jegy hátulján szereplő (Ticket Expressen vásárolt jegyek esetében e-mailben kapott) kódot kell beütniük a vásárláskor, és máris magukénak tudhatják az akciós termékeket, így például a 6990 forintot érő Xbox Live pontkártyát, melyet az akciónak köszönhetően csupán 3499 forintért vásároltak meg.

A PlayIT Show 2013. december elsején, délelőtt 10 órától este 9 óráig, a budapesti SYMA Csarnok ’A’ épületében kerül megrendezésre. Az akciós árak kizárólag a rendezvény ideje alatt, a helyszínen érvényesek, így minden játékfanatikusnak érdemes kilátogatnia az eseményre. És nem csak a kedvezmények miatt: aki belép a PlayIT-re, annak garantáltan rengeteg élményben és ajándékban lesz része!

További részletekért kövesd a PlayIT Show weboldalát és Facebook csoportját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)