Hirdetés

ESL döntő a PlayIT-en - így tudsz nevezni a selejtezőkre

|

Összeszedtünk minden fontos információt azok számára, akik indulni szeretnének ESL South East Europe Championship selejtezőin.

Hirdetés

Már korábban is írtunk róla, hogy idén hazánkban, egészen konkrétan a budapesti PlayIT-en kerül megrendezésre november 28-29.-én a League of Legends és Counter-Strike: Global Offensive ESL South East Europe Championship döntő. Most további részletekkel is szolgálunk!

Ezt a remek eseményt mindenki nyomon követheti aki ellátogat a rendezvényre, de ha érzitek magatokban az erőt, akkor most el is indulhattok azon az úton, ami végül egészen a döntőig vezet. A menetrend mindkét játék esetében hasonlóan alakul majd.

Magyar selejtezők: A verseny először minden országban kettő nyílt selejtezővel indul, ahonnan 4-4 csapat jut be a nemzeti döntőbe. Az előre meghatározott slotok alapján, mi esetünkben a legjobb 3 csapat jut be a nemzetközi csoportkörbe, ahol külföldi csapatok ellen kell bizonyítani.

Jelentkezni ezeken ezekre a linkekre kattintva tudtok:

League of Legends Selejtező #1 (október 17.); Selejtező #2 (október 23.)

Counter-Strike: Global Offensive Selejtező #1 (október 17.); Selejtező #2 (október 18.)

Nemzetközi selejtező: A következő szakasz csoportkörökkel kezdődik, ahol 4*4 fős csoportokra osztják a csapatokat, majd a legjobb 8 továbbjutó az egyenes kieséses szakaszban dönti el, hogy ki lesz közülük az a három csapat akik a PlayIT-en élőben folytatják a küzdelmeket.

Extra magyar selejtező: Mivel Magyarországon rendezik a döntőt, ezért az összes kupától függetlenül megrendezésre kerül egy kizárólag magyar kvalifikáció, ahonnan a győztes csapat egyenesen a PlayIT döntőjébe jut, ezzel biztosítva a hazai képviseletet az élő döntőn.

Az ESL South East Europe Championship második szezonjának döntője november 28-29.-én lesz a budapesti PlayIT Show-n, az élő eseményt minden vendég megtekintheti. Természetesen a nem jutnátok be a döntőbe akkor is érdemes a PlayIT-re látogatni, hiszen számos más versennyel is készülnek a szerezők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)