Hirdetés

PlayIT - a Trónok harca színészei és az ország legismertebb videósai váltják egymást az F csarnokban

|

Szombaton Trónok harca köntösbe bújik a PlayIT Show F csarnoka, vasárnap pedig az OVS Fest kap helyett ugyanitt.

Hirdetés

Tegnap sorba vettük a legfontosabb izgalmakat, amelyeket az Xbox One PlayIT Show Budapest G csarnoka kínál a látogatóknak, ma pedig a rendezvény F pavilonja kerül sorra.

November 18-án szombaton, vagyis a PlayIT Show első napján rögtön a fél F csarnokot birtokba veszi a Trónok harca, és a sorozathoz kapcsolódó összes program - ezen a nap ugyebár Day of Thrones névre hallgat, így cseppet sem véletlen ez az elnevezés, valóban hatalmas teret engednek a szervezők az HBO népszerű szériájának. Aki aláírásra vagy közös fotóra feljogosító Trónok harca upgrade jeggyel a zsebében érkezik meg a PlayIT-re, annak mindenképpen útba kell ejtenie ezt a helyszínt.

Kiállítókból sem lesz hiány a Hungexpo F csarnokában. Ahogy azt már megszokhattátok, a ReGamEX biztosítja azokat a retro masinákat, amelyeken a régi idők legjobb videojátékait próbálhatjátok ki. Az eSports Horizon csapata nem meglepő módon az e-sportok kedvelőinek kínál érdekes programokat. Ugyancsak ez a célcsoport fog örülni a külön League of Legends standnak. Szintén az F csarnokban fogjátok megtalálni a G2 Café kitelepülését is, ahol megszerezhetitek napi koffeinadagotokat, valamint a Videojátékbolt.hu standját is érdemes útba ejteni, ha errefelé jártok a kétnapos PlayIT-en.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy egy különleges Walking Dead-tematikájú véradásos kezdeményezés is ellátogat a budapesti PlayIT-re. A The Walking Dead Blood Store-t ugyancsak az F csarnokban kell keresnetek.

Idén a YouTuberek némileg elszeparálva kapnak helyet a PlayIT Show, vagyis ha te csak a játékok miatt látogatsz ki a rendezvényre, akkor biztosan nem fogsz beléjük botlani, ha viszont kifejezetten velük szeretnél találkozni, akkor erre is megvan a lehetőséged. A nagy találkozásra november 19-én vasárnap az OVS Fest biztosítja a legjobb lehetőséget, amelyet úgyszintén a PlayIT-en rendeznek meg. Az F csarnok OVS programjai között autószimulátorok, rodeó, egy óriási twister, sőt még egy távirányítós autópálya is csak arra vár, hogy kedvenc videósaiddal együtt próbáld ki őket.

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. november 18-19., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)