Hirdetés

GameArt alkotói pályázat - mutasd meg, hogy rajzolsz!

|

Már lehet nevezni a PlayIT GameArt pályázatára, úgyhogy keressétek elő legjobb fanartjaitokat, vagy rajzoljatok valami teljesen újat!

Hirdetés

A PlayIT-ek sokféle programnak teret adnak, a budapestire ez hatványozottan igaz. Június 1-jén újra megtelik a Hungexpo, ennek alkalmából pedig ismét kezdetét veszi egy rajzpályázat.

Május 15. és 25. között lehet beküldeni a pályaműveket a GameArt alkotói pályázatra. Olyan rajzokat, festményeket várnak, amik valahogyan kapcsolódnak a gaminghez. Lehet digitális vagy hagyományos az elkészült mű, ábrázolhat karaktereket, csatajeleneteket - minden csak a ti kreativitásotokon múlik. A zsűri három nyertest választ, és egy további alkotást a közönség szavazhat meg kedvencének. A legjobbak pénzjutalomban részesülnek.

Minden további részletet megtudhattok itt, olvassátok el figyelmesen a feltételeket, aztán hajrá, nevezzetek mihamarabb!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)