Hirdetés

Próbáld ki magad e-sportolóként, és vigyél haza egy csúcskategóriás billentyűzetet!

|

Alkalmas lennél e-sportolónak? Bizonyíts a GameStar standjánál a PlayIT-en, és vidd haza a főnyereményt!

Hirdetés

A hatalmas sikerre való tekintettel a PlayIT-en visszatér a GameStar E-sport Alkalmassági tesztlabor, ahol az ESET támogatásának köszönhetően profi környezetben tehetitek próbára  magatokat.

A tesztlabor egész nap nyitva áll, így bárki kipróbálhatja, megvannak-e az adottságai, amik szükségesek ahhoz, hogy sikeres e-sportoló váljon belőle. Mérjük majd a reakcióidőt, a szem-kéz koordinációt, teszteljük a memóriátokat, sőt, egy kis e-sport tudásra is szükségetek lesz. A teljesítményeteket természetesen végig pontozzuk, és az eredmény függvényében egy kedvezményre jogosító kuponnal jutalmazunk mindenkit, így ha ügyesek vagytok, akár 25%-kal olcsóbban csaphattok le a GameStar relikviákra.

De ez még nem minden! Nemcsak a kedvezményekért éri meg harcba szállni, a nap legügyesebb versenyzőjét ugyanis rögtön elindítjuk az e-sportolóvá válás útján. Szerződést azért még nem ajánlunk, a bajnok azonban hazavihet egy Logitech G910 Orion Specrtum RGB mechanikus billentyűzetet is. Ez egy igazi prémium cucc, ami mindent tud, amire valaha csak szükséged lehet a gép előtt.

A kedvezményekért mindenki kipróbálhatja magát az E-sport Alkalmassági Tesztlaborban, a főnyereményért folyó harc viszont regisztrációhoz kötött, ami 16 éves kor alatt csak szülői beleegyezés mellett lehetséges.

Tartsatok velünk szombaton a PlayIT-en, próbáljátok ki magatokat a GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlaborjában, és zsákoljátok be a főnyereményt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)