Hirdetés

Bizonyítsd a PlayIT-en, hogy alkalmas lennél e-sportolónak!

|

Úgy érzed megvan benned minden, ami ahhoz kell, hogy profi e-sportoló váljon belőled? Most próbára teheted magad nálunk.

Hirdetés

A márciusban megrendezett V4 Future Sports Festivalon hatalmas sikert aratott a GameStar e-sport alkalmassági tesztlaborja, ezért arra gondoltunk, hogy a PlayIT-en, a G csarnokban (ahol a nagyszínpad is lesz) az ESET-nek köszönhetően egy kicsit felturbózva azoknak is megadjuk a lehetőséget, akik a tavasszal kimaradtak.

Egy e-sportolónak nem elég jól ismernie a játékot. Villámgyors reflexekkel, kifinomult szem-kéz koordinációval és remek memóriával kell rendelkeznie, arról nem is beszélve, hogy a legkeményebb szituációkban is tudnia kell higgadtan kezelni a helyzetet. Az általunk felállított tesztlabor állomásain próbára tesszük majd az ügyességeteket, a reakcióidőtöket, na meg persze a tudásotokat is, hogy kiderüljön, megvan-e bennetek a potenciál, hogy ilyen karrierbe kezdjetek.

Persze azért annyira ne vegyük komolyan magunkat, a lényeg a játék maga, pár érdekes és jópofa feladat vár rátok, hogy aztán az e-sport hősei lehessetek, és egy egyedi emlékkel térhessetek haza a PlayIT-ről.

És persze ahogy az e-sportban, itt sem babra megy majd a játék. Ha próbára teszitek magatokat és sikerrel veszitek az akadályokat, akkor ütős kedvezményekkel vehetitek az irányt az 576 Shop felé, ahol most a GameStar cuccokat találjátok majd. Többek között menő exkluzív pólóval (sőt, pólókkal!) és rengeteg egyéb meglepetéssel is készülünk, úgyhogy mindenképp érdemes benézni hozzánk. A pólókat hamarosan meg is mutatjuk nektek, még szavazást is indítunk majd vele a PlayIT alatt. Nem világos? Nem gond, hamarosan minden kiderül, kövessétek a GSO-t és Facebook oldalunkat!

GameStar E-sport Alkalmassági Tesztlabor a PlayIT-en

Időpont: 2018. június 2., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)