Hirdetés

Íme egy tökéletes program a gyerekükért aggódó szülőknek!

|

Mit játszik? Mit néz? Miért nem mozdul a gép elől? Kivel chatel? Veszélyben van? Mik a lehetőségei? Mi lesz így belőle? Miért és kik bántják? Miért bánt ő másokat? Ismerős kérdések a gyereked kapcsán? Akkor hétvégén a PlayIT-en a helyed.

Hirdetés

Talán sok szülőnek (vagy fiatal gamernek) ismerős az életkép a PlayIT-en: játékoktól és videósoktól megvadult fiatalok ugrálnak önfeledten, a szülők pedig furcsán méregetik őket. Saját gyereküket is. Mert nem értik, mi ez az egész, mi történik, mit eszik ezen, miért kér aláírást, mi lesz így belőle. Tele vagyunk sokan félelmekkel, kérdésekkel, ezekre most egy külön színpad egész napos programja és szakértői gárdája igyekszik segíteni. Végre van egy hely, ahol le lehet tenni a szülőket, és értük menni a PlayIT végén: megnyit a szülőmegőrző.

A november 17-18-án zajló PlayIT mindkét napján, 10:00 és 18:00 között, az F csarnokban várja az érdeklődőket a Generali Szülőmegőrző, ahol mazur és HP lesz a porondmester. Pszichológusokkal, szakértőkkel, videósokkal (mint Kiss Imi, Sirius, Nagy Dani, Kovács Rami vagy a Pamkutya), Siklósi Örssel, az AWS zenekar frontemberével, vagy éppen Fenyvesi Zoltánnal, a Tiszta szívvel c. film főszereplőjével közösen járnak körbe olyan témákat, mint a játékfüggőség, az e-sportban vagy éppen az informatikában rejlő karrierlehetőség, az internetes zaklatás, vagy az influencerek hatása a fiatal közönségre.

A komolyabb témájú, de kötetlen előadások között Szikra László stand upja és Molnár Szabolcs mentalista show-ja segít lazítani. Az előadások mellett magazinok, ingyenes wifi és játékok állnak rendelkezésre, hogy a szülőnek legyen végre egy nyugis helye, de persze a programok nem csak nekik szólnak, az egész családot várjuk szeretettel.

A teljes programot itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)