Hirdetés

Komoly leárazásokkal vár a győri PlayIT

|

PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékok, konzolok és kiegészítők is jelentős kedvezménnyel lesznek kaphatók a hétvégén.

Hirdetés

Sokan sokféle okból járnak PlayIT-re - tudjuk, hogy vannak, akik azért mennek, hogy a belépőjegy árának többszörösét megspórolva bevásároljanak játékokból, ebből-abból.

Ha szeretnétek nagyon korán letudni a karácsonyi bevásárlást, vagy épp magatokat lepnétek meg valamivel, március 3-án, szombaton nézzetek ki a győri PlayIT-re, és ott keressétek fel az 576 Kbyte standját, ahol a Forza Motorsport 7 Xbox One-os kiadása 71%-os kedvezménnyel, 20 990 Ft helyett 5 990 Ft-ért lesz kapható, a Call of Duty: WWII konzolos változataira pedig 33%-os kedvezmény vonatkozik, így 20 999 Ft helyett 13 999 Ft-ért juthattok hozzá mind a PS4-es, mind az Xbox One-os kiadáshoz.

A tavalyi év egyik legjobb játéka, az Assassin's Creed: Origins árát minden platformon 10 990 Ft-ra csökkentik, a januárban megjelent és nagyon jól sikerült Dragon Ball FighterZ pedig PS4-en és Xbox One-on egyaránt 13 990 Ft-ba kerül a rendezvény ideje alatt.

Ha szoktatok fifázni vagy Dark Souls-ozni, tankoljatok fel Xbox One kontrollerből, melynek kék kiadása 19 999 Ft helyett csak 9 999 Ft, a fekete és fehér 13 999 Ft, a piros pedig 14 999 Ft lesz, míg az éves Gold előfizetés ára 17 999 Ft helyett 14 999 Ft-ra, a háromhavi 6 499 Ft-ról 3 999 Ft-ra csökken. Ha még Xboxotok sincs, fontoljátok meg az 1 TB-os, PUBG-vel csomagolt Xbox One S bundle-t, ami 20% kedvezménnyel csak 79 999 Ft-ba kerül. 

További akciókat ezen az oldalon találtok, nézzetek körül, megéri.

A győri PlayIT-re jegyet elővételben a hivatalos oldalon válthattok, a helyszínen pedig egész nap tudtok venni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)