Hirdetés

Nem lesz elég egy nap, hogy minden játékot kipróbálj a győri és debreceni PlayIT-en

|

Próbálkozni azért lehet. Új összecsapásokkal, VR-élményekkel, és sok izgalmas programmal vár titeket az idei első két PlayIT.

Hirdetés

Már eddig is nehéz volt úgy megtenni tíz métert a PlayIT-eken, hogy ne akadjon kezünk ügyébe egy kontroller vagy egy egér-billentyűzet páros, de most még nehezebb lesz.

Már a március 3-ai győri és március 11-ei debreceni PlayIT-en is egész durva játékkínálat vár majd titeket. Aki kompetitív lélekkel van megáldva, az színpadon League of Legendsben 3v3-azhat, 28 PC-n és számos Xbox One X-en PUBG-zhet, Rocket League-ben 2v2-zhet, Clash Royale-ban, Counter-Strike: Global Offensive-ben és Hearthstone-ban pedig 1v1 csatákban mutathatja meg, hogy ő a legjobb a környéken.

Aki szeretne leolvadni a látványtól, 4K-s Samsung tévén, playseatben ülve nézheti meg, milyen Xbox One X-en a Forza Motorsport 7, vagy kioskokon tolhat pár kör FIFA 18-at, Star Wars Battlefront 2-t, Super Lucky's Tale-t, Minecraftot, Assassin's Creed Origins-t, Cupheadet, Call of Duty: WWII-t, NBA 2K18-at, Middle-earth: Shadow of War-t, Project Cars 2-t, Injustice 2-t, vagy mehet pár kört a nemrég megjelent Monster Energy Supercross-szal.

A versenyzést kedvelők továbbá versenyüléssel próbálhatják ki az F1 2017-et és a Gravelt, ami a Milestone új ralis játéka, és a héten jelenik meg. A Magnew részlegénél egyébként ezek mellett 21 PS4-en pörög majd a CoD: WWII.

A Nintendo standjára a switches és 3DS-es címek miatt érdemes benézni. Ha nem értitek, mire ez a nagy felhajtás a The Legend of Zelda: Breath of the Wild körül, miért fantasztikus a Super Mario Odyssey, mekkora móka a Splatoon 2, az ARMS, a Mario Kart 8 Deluxe vagy a Pokkén Tournament DX, kanyarodjatok arrafelé.

Nincs még vége a listának, mert több PlayStation VR, Oculus Rift és HTC VIVE is a helyszínen lesz, nem beszélve a Lenovo Mirage AR headsetéről és Star Wars játékáról, amivel bárkiből Jedi válhat.

Mindez és még sok más program vár titeket a PlayIT győri és debreceni állomásán. Jegyek elővételben a hivatalos oldalon, valamint a rendezvény napján a helyszínen egész nap kaphatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)