Hirdetés

PlayIT - ezekkel a videósokkal pacsizhatsz le Győrben és Debrecenben

|

A Pamkutya, Kiss Imi, Szalay Isti, Sirius és sok más jó arc várja majd mindkét rendezvényen, hogy találkozhasson veletek.

Hirdetés

Tegnap bemutattuk azt a nem elhanyagolható méretű játékkínálatot, ami a következő két PlayIT során vár rátok, de persze nem csak játszani lehet majd a rendezvényeken.

Minden PlayIT remek alkalmat kínál arra, hogy testközelből megismerkedjetek a videósokkal, akiket az év túlnyomó részében csak különböző eszközeitek képernyőin keresztül láthattok.

Mind Győrben, mind Debrecenben összefuthattok majd a Pamkutya srácaival, Kiss Imivel a GameDay Irodából, Szalay Istivel, Unfielddel, Zsozéatyával, Bturbóval, Goodlike-kal és Sirius-szal, illetve a KD csapat, Beniipowa, DoggyAndi, IceBlueBird, OwnMcKendry, UborCraft, Sajt32, ZsDav, LuckeY, James és Baluka is megtalálható lesz erre-arra. További részletekért figyeljétek itt a győri, itt a debreceni esemény FB oldalát.

Kérhettek aláírást, csinálhattok közös fotót, viszont ne csak trófeavadászatként fogjátok fel ezt, ne a mennyiségre menjetek, nektek is emlékezetes lesz, meg ők is jobban meg fognak titeket jegyezni, ha váltotok velük néhány szót, netán megkérdeztek valamit, amit amúgy egy Q&A-re tartogattatok. 

Jegyek mindkét eseményre elővételben válthatók a hivatalos honlapon, vagy a helyszínen a rendezvények időtartama alatt, egész nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)