Hirdetés

A jövő héten két PlayIT vár egy nap alatt

|

Győrben indul idén a tavaszi PlayIT szezon, ahol bemutatkozik a legnagyobb magyar gamer expo felturbózott kiadása, a PlayIT Plus is.

Hirdetés

Most már talán nehéz elképzelni, de néhány éve még csak két PlayIT volt egy évben, azóta viszont a Budapesttől messzebb élő gamerek legnagyobb örömére természetesnek számít, hogy a legnépszerűbb játékos kiállítás országjáró körútra indul. 2017-ben a szervezők még magasabbra teszik a lécet és rögtön két rendezvényre látogathattok ki egy nap.

Idén március 11-én Győrben indul a buli, ahol az Xbox One PlayIT Show-ra eddig is jellemző színes programok várnak. Az igazán hardcore arcok kipróbálhatják a legújabb játékokat és az esport helyszíneken össze is mérhetik a tudásukat egymás ellen. Ezen kívül rengeteg hardveres újdonságot és érdekességet is megcsodálhattok, köztük a virtuális valóságban életre kelő világokat, de aki maradna a valós alkotásoknál, kiváló cosplayerek és a GameArt pályázat résztvevőinek munkáit is megleshetik. A színpadokon pedig szokás szerint kedvenc videósaitok és rengeteg szórakoztató program várnak.

De amikor leszáll az est, rövid átállás után első alkalommal megnyitja kapuit a ROG PlayIT Plus is. Itt az igazi hardveres ínyencségek iránt érdeklődők is megtalálják a számításukat, ahogy a játékfelhozatal is átalakul némileg. A 18 éven feletti közönségnek néhány igazán zsigeri élményt nyújtó verekedős és akciójátékkal is készülnek a szervezők, ahogy néhány igazán hátborzongató horror cím is játszható lesz, köztük a Resident Evil 7, vagy éppen az Until Dawn: Rush of Blood is. Ha pedig a játékos és a hardveres helyszíneket lecsekkoltad, egy frissítő sörrel letáborozhatsz a nagyszínpadnál, hogy meghallgasd a ROG PlayIT Plus standupos és videós sztárvendégeit.

Mindkét PlayIT rendezvényre megéri tehát benézni - az utóbbira persze szigorúan csak 18 év felett - hiszen hasonló programok, mégis egészen más hangulat vár majd a nap közben és este az ETO Parkban.

Xbox One PlayIT Show Győr

Időpont: 2017. március 11., 10:00-18:00
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. 
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala
Jegyvásárlás itt

ROG PlayIT Plus Győr

Időpont: 2017. március 11., 20:00-02:00
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. 
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Plus hivatalos oldala
Jegyvásárlás itt

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)