Hirdetés

Ha Győrben jársz szombaton, a PlayIT-en a helyed

|

A PlayIT Show győri állomásán is rengeteg olyan kiállító, színpad és program vár majd, amit gamerként nem érdemes kihagyni.

Hirdetés

Ha még sosem jártál PlayIT-en, a holnap megrendezésre kerülő győri kiállításra mindenképp megéri majd kilátogatni, hiszen minden megszokott programot megtaláltok majd, ami miatt a PlayIT lett Magyarország legsikeresebb gamer rendezvénye. De ha rendszeres látogató vagy, akkor is rengeteg izgalom vár rád.

A nagyszínpadon ezúttal is egész nap szórakoztató programok váltják egymást, amik során nem csak kedvenc videósaitokkal találkozhattok, hanem rátermettségeteket és a játékvilággal kapcsolatos tudásotokat is megcsillogtathatjátok. Természetesen több másik színpadon is versenybe szállhatsz, a különböző esport helyszíneken Battlefield 1-ben, Halo 5: Guardiensben, Hearthstone-ban, vagy éppen CS:GO-ban is bizonyíthatsz. Szokás szerint kipróbálhatod a legújabb Microsoft kütyüket, de az Asus is néhány ütős és látványos PC-s megoldást állít ki.

A hagyományos játékállomások mellett jó néhány headset segítségével merülhetsz el a virtuális valóságban, ami után kinyújtóztathatod tagjaid a Mozdulj Gamer mozgalom helyszínén, ahol Kiss Imivel, vagy az olimpiai bajnok Kammerer Zoltánnal is találkozhatsz. A GameStar akciók is várnak, a rendezvényen pedig a mi csapatunkkal is találkozhattok (bár főleg színpadon vagy számítógép előtt húzzuk az igát), de helyettünk valószínűleg inkább a kilátogató cosplayerekkel szeretnétek majd közös fotót lőni.

Találkozzunk holnap a győri ETO Parkban és indítsuk együtt, felejthetetlen PlayIT-élményekkel 2017-et!

Xbox One PlayIT Show Győr

Időpont: 2017. március 11., 10:00-18:00
Helyszín: ETO Park, 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. 
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)