Hirdetés

A nap, amikor BZ is táncolt végre - PlayIT Ház 11. nap

|

Autós napot tartottak a PlayIT Házban, de a csütörtöki nap legnagyobb szenzációja kétségtelenül az volt, hogy sikerült BZ-t is rávenni egy Just Dance meccsre.

Hirdetés

A PlayIT ház újabb tematikus napján vagyunk túl, ezúttal Viszkok Fruzsi, Kiss Imi, KD Dave és Szirmai Gergő versenyzett a pontokért, a feladatok pedig az autókhoz kapcsolódtak.

A csapat Prágában kezdte a napot, ugyanis a Forza Motorsport prágai futamán mentek pár kört, a realisztikus sérülés miatt bizony nem volt kifizetődőd a falhoz csapni a verdákat, ezt saját kárukon tanulták meg a youtuberek. Hirtelen váltásként ezután már távirányító kisautókat vezettek egy rögtönzött pályán, itt pedig leküzdhetetlen előnyt élvezett az, aki kiskorában is ilyen játékokkal kelt és feküdte le, KD Dave könyörtelenül alázta a többieket. Ez volt az a feladat, ahol örökre a tudatunkba égett, hogy a futamok nem a "Rajt!" felkiáltásra indulnak, hanem csak az ezt követő "Tűz!"-re. Jó pap is holtáig tanul. 

A profi autóversenyzők akár bekötött szemmel is is képesek vezetni, ezt próbálták ki a PlayIT Ház játékosai is, noha azért némi segítséget kaptak, társaik navigálták őket mialatt vakon kormányoztak. A Farming Simulator is előkerült, itt közös erővel kellett Fruzsinak és a fiúknak munkára bírniuk a traktorokat. 

Természetesen a Just Dance sem maradhatott el, sőt, mivel a PlayIT YouTube-csatornája elérte a harmincezer feliratkozót, még BZ-t is sikerült a virtuális tánctérre csábítani. HP és EndreMan egy autós activity feladattal érkezett a PlayIT Házba, és forgattak egy Hype-ot, ezt is látjátok majd nálunk hamarosan.

Az este újra a dupla vagy semmi fogadásokról szólt, ezt is megnézhetitek a csütörtöki nap összefoglaló videójában.

A mai adás pedig már javában pörög, a PlayIT YouTube-csatornáján vagy itt a lejátszás gombra bökve már nézhetitek is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)