Hirdetés

A videósok a konyhában is remekeltek - PlayIT Ház 12. nap

|

A PlayIT Ház tegnapi adásából többek között az is kiderült, hogy melyik youtuber állít össze leggyorsabban egy finom hamburgert.

Hirdetés

Viszkok Fruzsi, Pamkutya Béla, Szirmai Gergely és Sirius csapott össze a PlayIT Ház újabb tematikus napján, ahol az ételek körül forgott minden. 

Már a reggel is keményen indult, hiszen Sirius megvillantotta kibontott oroszlánsörényét, a lányok pedig rögtön kaptak az alkalmon és befestették a Vörös Vezér hajkoronáját. Ezúttal kajanapot tartottak a PlayIT Házban, vagyis tegnap nem csak élvezték az ételeket a Ház játékosai, hanem például nekik is meg kellett mutatniuk, hogyan készül el egy tökéletes Zing hamburger. 

Játékok közül most főleg a VR címek kerültek elő, a videósok vad Fruit Ninja csatákat vívtak és egy virtuális kifőzdében is szolgálatot kellett teljesíteniük. Persze azért más játékok is pörögtek a pénteki adás alatt, Greg ismét bizonyította, hogy a Paladins milyen remek móka.

Pénteken mazur képviselte a GameStar csapatát, aki agyzsibbasztó képrejtvényekkel érkezett a PlayIT Házba, ráadásul a bemelegítő kérdésben még Paca is szerepelt. A napi összefoglaló videóban ezeket is megtaláljátok.

Közben már a mai élő adást is nézhetitek a PlayIT YouTube-csatornáján vagy akár itt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)