Hirdetés

Egy sportnap sosem elég - PlayIT Ház 13. nap

|

Szombaton ismét sportnapot tartottak a PlayIT Házban. BZ-t pedig végre megbüntették a több ezer halálos szóvicc miatt.

Hirdetés

Újra a sport került elő tematikus programként, mikor FollowAnna, Bturbo, KD Kodi és Sirius volt a PlayIt Ház tizenharmadik napjának négy videós vendége.

Falat mászni bizony konkrét mászófal nélkül is lehet, ezt a szombati játékosok is megtanulták, miután egy Kinect játékban kellett ezt a sportot űzniük. Egy óriási csúzli segítségével a videósok azt is kipróbálhatták, milyen lenne a valóságba átültetni az Angry Birds játékokat. Így bizony jóval nehezebb a malackákra lövöldözni, mint ahogy azt a telefonunkon megszoktuk. Pár VR sportjáték után egy sport kiadású Most mutasd meg! során bizonyítottak a versenyzők, ez a feladat ismét rengeteg mókás pillanatot tartogatott, egy életre megjegyeztük a "hamis korcsolya" és a "nem igazi korcsolya" kifejezéseket. 

Az adás végén Sirius egy Nerf gunnal darabokra lőtte BZ-t (tegyük hozzá nem ok nélkül, a szóviccek egyszer elnyerik méltó büntetésüket), ezt is megnézhetitek az összefoglaló videóban. 

Ma már a PlayIT Ház utolsó napja pörög, ne maradjatok le róla! A PlayIT YouTube-csatornáján vagy akár itt is nézhetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)