Hirdetés

Nem halt meg senki a PlayIT Ház Trónok harca napján - 2. nap összefoglaló

|

A PlayIT ház második napján a Trónok harca és általában a fantasy volt a téma, aminek kapcsán Kaci és a többi videós is kardot ragadott (virtuálisan) sok más megmérettetés mellett.

Hirdetés

Az őszi PlayIT-et felvezető közvetítéssorozat autós napja után a fantasy műfaj került előtérbe, azon belül pedig a Trónok harca, hiszen az HBO sorozatának rajongói ezúttal is több hozzá kapcsolódó programot is találnak.

KD Dave, Sirius és daev mellett a GameStart is képviselte Kaci a Trónok harca napon, így az izgalmakban a sorozat legjobb párharcait is megközelítő Nidhogg 2-ben is megpróbálta lekaszabolni a többieket. Ahogy az alábbi összefoglalóban láthatjátok, az indie csoda és a Kinect Sports Rivals falmászása mellett a való világban is megütköztek és még várat is építettek, miközben megpróbálták elérni, hogy a riválisok köre alatt omoljon össze az épület. De a megmérettetések mellett egy kis szórakozásban is részük volt, hiszen a Sound of Thrones koncert magyar szólistája is játszott nekik néhány dalt, az alábbi videóban ezt is láthatjátok.

Kacit a holnapi streamben is láthatjátok, ekkor valószínűleg azt is megtudjuk, mennyi esélye lesz bejutni a PlayIT Show nagyszínpadán megrendezésre kerülő döntőbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)