Hirdetés

Kaci bement, majdnem rendet tett - PlayIT Ház 2. nap

|

Lement a PlayIT ház második napja, ahol már a mi legényünk is beállt a viadalba.

Hirdetés

Tegnap reggel 10-kor ismét megnyit a PlayIT Ház ajtaja, és ezúttal Kaci, KD Kodi, Kiss Imi és Unfield léptek be rajta.

A napi versengés első körében Halo volt. A cél egyszerű: adott idő alatt a lehető legtöbb fraget kellet begyűjteni. Nem volt kérdés, hogy ki nyer, hiszen a mi büszke titánunk simán elhozta az első helyet.

A második versenyszámban BB-8 droidokat kellett irányítani, és ez a technológia annyira lenyűgözte Unfieldet, hogy eltartott egy percig, mire megtolta a gázkart (és akkor is elhagyta kedvenc robotunk  fejét). A feladat az volt, hogy a kis golyót a mobilon működő alkalmazással végigvezessék egy akadálypályán. Ez ugyan egyszerűnek hangzik, de több probléma is akadt itt. Poe Dameron sírva fakadna.

A harcot a srácok innen a VR térbe vitték, ahol elsőre mintha teniszezés lett volna a feladat, de ebből a nagy lóbálások közben valahogy hirtelen verekedés lett. Mármint virtuálisan. Többnyire.

A Rocket League nem ment Kacinak annyira, mint elvártuk volna, pedig elmondhatatlan mennyiségű időt tett velünk együtt már a játékba szigorúan munkaidőn kívül (haha).

A nap végére a ponttábla a következőképpen alakult:

  • Unifeld: 11 000
  • Imi: 10 000
  • Kaci: 9700
  • Kodi: 4500

Rövid videós összefoglaló:

A teljes, 12 órás adást is megtaláljátok a PlayIT YouTube csatornáján, ahol egyébként a mai streamet is követhetitek majd.

Kaci mester ma is bent lesz a házban Pamkutya Bélával, Pamkutya Pistával és Zsozéval. A mai őrületet se hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)