Hirdetés

Indul a PlayIT ház - két hétig tart a videósok összecsapása

|

Két teljes héten át izgalmas vetélkedők, versenyek, közösségi programok várják hazánk legnépszerűbb youtubereit, ti pedig élőben követhetitek az egészet!

Hirdetés

Mint azt bizonyára sokan tudjátok, április 29-én kerül megrendezésre a budapesti Xbox One PlayIT Show, ami több szempontból is első lesz a rendezvénysorozat életében. A szervezők nem csak a Trónok harca sztárjait hozzák el Budapestre, hanem elindítják a PlayIT Házat is, aminek köszönhetően az ország legnépszerűbb videósai és a rajongók együtt hangolódhatnak az április végi bulira.

A koncepció pedig egyszerű: a PlayIT bajnokát keressük vállalkozó kedvű videósok személyében. Április 10-től egészen április 23-ig tart a buli a Duna Plazában, amelyet természetesen élőben is követhettek majd a PlayIT YouTube csatornáján és Facebook oldalán. Minden nap négy videós küzd majd napi 12 órában a PlayIT Ház bajnoki címéért, ehhez azonban nem elég videojátékokban ügyesnek lenni: kreatív, ügyességi és szórakoztató feladatokban is helyt kell állniuk, hogy pontokat gyűjtsenek. Mivel a versenyzők napi szükségleteiket is ezekből a pontokból fedezik, már csak azért is megéri teperni, hogy ne maradjanak éhen.

Íme a napi program:

A versenyeket egyszerre 10 kamera rögzíti, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről, de ha esetleg nem tudjátok élőben követni az eseményeket, az esti összefoglalóval felzárkózhattok.

A második hét végére négy legtöbb pontot gyűjtő játékos április 29-én az Xbox One PlayIT Show-n csap majd össze a bajnoki címért és az ezzel járó vándorserlegért.

És kik vesznek részt a nagy youtuber maratonon? Íme a beosztás: 

Kedvenceiteknek természetesen nem csak online, hanem a helyszínen élőben is drukkolhattok a Duna Plaza mellett. Ott lesz a Pamkutya, a KD Csapat, a Gameday Iroda, Sirius, Bturbo, Unfield, Szalay Isti, Zsozé, de Viszkok Fruzsi és FollowAnna is versenybe szállnak majd. Egy ilyen buliból természetesen a GameStar se maradhat ki, Kaci pedig mindent megtesz majd annak érdekében, hogy lenyomja a YouTubereket. A szerkesztőség bölcsei a szellemi vetélkedőknél is zsűriznek majd (próbálunk majd súgni Kacinak, de nem lehetünk részrehajlóak). A műsorvezető pedig szintén tőlünk érkezik: BZ-t és pusztító szóvicceit delegáljuk.

A YouTuberek ott lesznek április 29-én a budapesti Xbox One PlayIT Show-n is, ahol szintén találkozhattok velük!

Xbox One PlayIT Show Budapest

Időpont: 2017. április 29., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)