Hirdetés

A tegnapi nap a sport jegyében telt - PlayIT Ház 3. nap

|

Pörögnek a napok, már túl is vagyunk a harmadik PlayIT Ház csapaton, akik között most is ott küzdött a GSO oszlopos tagja

Hirdetés

A GS táborozások alkalmával már jól begyakorolt FIFA volt az első szám tegnap a 10 órái startot követően a PlayIT házban. A srácok (Kaci, Pamkutya Béla és Pista, valamint Zsozé) kényelmesen elhelyezkedtek a babzsák fotelekben, és virtuálisan fociztak.

Több WCG győztes FIFA csapat is könnyezett volna attól a teljesítménytől, ami a képernyőre került, de a buli élő közönsége legalább végignézhette a daliák párbaját. Amikor azt mondtuk, hogy menjetek oda a helyszínre, mert találkozhattok kedvenc videósaitokkal, akkor nem füllentettünk ám: tegnap egész sokan megfordultak a házban. Ha nem hiszed, akkor itt az összefoglaló bizonyítéknak:

A sportnapra való tekintettel léghoki volt a következő próbatétel, ami meglepő módon jobban ment a virtuális rohangálásnál. Komoly csaták voltak a táblán, és a kör végére még Zsozé is megtalálta, hogy merre van az előre.

A léghokiból VR-ba váltottak a versenyzők, akiknek a harmadik körben a virtuális kosárlabdával kellett megküzdeniük. A feladat az volt, hogy adott idő alatt a lehető legtöbb kosárt dobja az ember. A találati átlagot hagyjuk is, de a srácok legalább rendesen leizzattak a sisak alatt.

A sok dobálózás után a fiúk le is ültek egy picit a Rayman focis játékmódja elé, ahol kedvenc fura hőseinkkel kellett kapuba rúgni. Függetlenül a cuki stílustól, azért nem volt ez olyan egyszerű feladat, mint elsőre gondolhatnánk

Zárásként ment egy kis csocsó, amit kezdetben iszonyatos lelkesedéssel fogadtak a versenyzők, egészen addig, amíg Kaci fiunk 1v2-ben el nem verte az egész társaságot. Na jó, Zsózé sem volt útban nagyon.

Amennyiben szeretnétek végignézni a teljes adást, akkor csak kattintsatok a lenti lejátszás gombra, ha pedig élőben akarjátok követni az eseményeket, akkor nézzetek rá a PlayIT YouTube csatornájára, ott ugyanis már pörög a mai műsor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)