Hirdetés

Mozdulj YouTuber! - PlayIT Ház 4. nap összefoglaló

|

A PlayIT Ház hétfői, negyedik napján a sportolás volt a fő téma, de ezt nem mindenki viselte jól.

Hirdetés

Ma már a hatodik napjánál tart a PlayIT Ház, de most is érdemes bekapcsolódni. Épp a legendák napja tart, melynek keretében BTurbo, BENIIPOWA, Szirmai Gergő és Videojáték Zsolti küzdenek meg egymással.

Bár Gergőnek hétfőn is jelenése lett volna, betegség miatt helyette Sirius ugrott be, aki Csecse Attila, Unfield és Videojáték Zsolti társaságában mérte össze tudását válogatott virtuális és valódi sportokban. Volt Stikbold, mobilos gombfoci, kerékpározás, foci kinecttel és kontrollerrel, Kinect Sports Rivalsben és FIFA 18-ban egyaránt. A végére egy kis zenélés is belefért. Alább láthatjátok az összefoglalót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)