Hirdetés

Mesterlövészek gyülekezete - PlayIT Ház 8. nap

|

Ha már locsolás, akkor lövöldözés. Na nem vízipisztollyal, de akár azzal is lövöldözhettek volna a srácok, és még úgyis megúszta volna mindenki szárazon.

Hirdetés

A PlayIT házban tegnap KD Dave, KD Kodi, Sirius és Szalay Isti próbáltak lövöldözni, Siriust leszámítva, aki inkább pumpálta 40 percig a puskát, minthogy meghúzta volna a ravaszt. Ki miben jó ugyebár.

A nap a lövöldékről szólt, így a srácok leginkább Quake-ben, Star Wars: Battlefrontban, CS:GO-ban és Star Wars: Jedi Knight II-ben(!) versengtek. A nap végén még egy kis közös Overwatch is belefért a nézőkkel Sirius vezényletében, ami főleg azért volt jó, mert így ország-világ láthatta, hogy mi miért nem nyerünk soha kompetitív meccseket.

Aki szeretné a legfontosabb pillanatokat bepótolni a tegnapi 12 órából, az kattintson az összefoglalóra, és hátradőlve élvezze:

Felépülve a húsvétból és illatosan a tegnapi locsolástól ma folytatódik a PlayIT Ház műsora. A PlayIT csatornájára kattintsatok, csevegjetek a chat dobozban, és dugjátok be a füleiteket, amikor csak szóvicc gyanúját észlelitek. Jó szórakozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)