Hirdetés

Esport lett a Pongból - PlayIT Ház 9. nap

|

Minecraft és Pixelek - ez volt a témája a PlayIT Ház tegnapi napjának.

Hirdetés

BTurbo, KD Dave, Kiss Imi és Szirmai Gergő toppantak be tegnap a PlayIT Ház ajtaján. A Hollywood Hírügynökség vezetője ekkor még nem tudta, hogy mire vállalkozott, de nem kellett több 2 percnél ahhoz, hogy BZ szóvicceivel elmagyarázza a helyzetet.

Az első verseny a Pong volt, ami annak ellenére, hogy egy véresen kompetitív esport, viszonylag kevés streamet és guide-ot lehet róla találni, így nem is volt egyszerű dolga versenyzőknek. A srácok úgy tekerték a kontrollert, mintha nem lenne holnap, de Turbónak ez is kevés volt.

A Minecraft vonalat a Minecraft LEGO készlet képviselte, amit versenyre kellett összeraknia a videósoknak. Itt nem volt különösebb fennakadás, de a VR-térben már igen, itt ugyanis főzés és betörők elkergetése volt a feladat. 

Aki lemaradt volna az eseményekről, az pótolhatja a nap legnagyobb pillanatait az összefoglalóval:

A műsor ma is pörög tovább. Pontban reggel 10-kor kinyílnak a ház kapui, és újabb négy videós ül be megsziv...mérettetni magát. Az adáshoz kattintsatok a PlayIT YouTube csatornájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)