Hirdetés

Padlógázzal indult útjára a második PlayIT Ház - 1. nap összefoglaló

|

Tíz napig szinte egész napos műsorral vár mindenkit a PlayIT Ház, az első, autós nap legfontosabb eseményeit pedig már egy rövidebb összefoglalóban is megnézhetitek.

Hirdetés

Miután tavasszal rengetegen követték az első PlayIT Házat, nem nagy meglepetés, hogy az őszi kiállítást is egy hasonló streamsorozattal vezetik fel a szervezők. Aki nem szeretné visszanézni az egész adást, annak minden nap eseményeit összesűrítik tizenkettőről egy órába a rendszeres összefoglalók, amik közül meg is érkezett az első.

A közvetítések nyitánya az autós nap lett, így BZ és Kata vendégei nem csak a Forza Motorsport 7-ben füstöltették a gumikat, hanem a mobilos feladat közben is egy felülnézetes autóversennyel játszottak, sőt, a stúdióban még egy pályát is rögtönöztek, ahol távirányítós autókkal próbálták egymás megelőzni a versenyzők. A nyitónapon a Gameday Iroda képviseletében Kiss Imi, BTurbo, Unfield és Konzolvilág Ricsi küzdöttek a pontokért, az alábbi összefoglalóban az ő kalandjaikat nézhetitek vissza.

A tíz napos versenysorozat végén a négy legtöbb pontot gyűjtött videós ismét a PlayIT Show nagyszínpadán mérkőzik majd meg a vándorkupáért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)