Hirdetés

A nap, amikor Viszkok Fruzsi alázta be a gamereket - PlayIT Ház 1. nap

|

Túl vagyunk a PlayIT Ház első játéknapján, ahol meglepő eredmények is születtek. Viszkok Fruzsinak gameplay csatornát kellene indítania?

Hirdetés

Sikeresen lepörgött a PlayIT Ház első 12 órás adása, ahol négy népszerű youtuber versenyzett reggel tíztől egészen este tíz óráig. 

Pamkutya Béla, Unfield, Viszkok Fruzsi és ZsozéAtya voltak az első napon a PlayIT Ház vendégei. A négy versenyzőnek egész nap különböző gamer tematikájú feladatokban kellett teljesíteniük, eredményeik függvényében pedig pontokkal gazdagodtak. Ezeket a pontokat használhatták fel arra, hogy ebédet és vacsorát vásároljanak maguknak a Házban, de nem árt, ha spórolnak velük, hiszen a végső elszámolásnál a pontok alapján dől el, hogy ki lesz a négy legjobb játékos, aki az Xbox One PlayIT Show Budapest színpadán mérkőzik meg egy vándorserlegért. 

Lessétek meg gyorsan nagyjából fél órába sűrítve az első nap izgalmait:

A hétfői nap játékosainak többek között Street Fighter V-ben, Forza Motorsport 6-ban, Guitar Hero Live-ban is meg kellett mérkőzniük, de a FIFA és a Just Dance is előkerült, valamint LEGO figurákat is össze kellett állítaniuk, illetve egy brutálisan agyzsibbasztó képrejtvényes játék is borzolta a kedélyeket. Utóbbiban HP volt a műsorvezető, szegényt pedig még jelenleg is ápolják, annyira kiégették szeretett főszerkesztőnket a képes feladványok. 

A legnagyobb meglepetés Viszkok Fruzsi teljesítménye volt, aki Street Fighterben profi módon kente el a fiúk száját, és (egy "kis" segítséggel) a FIFA 2v2 meccsen is gólerős játékosnak bizonyult. Fruzsinak remekül mennek a videojátékok, nem csodálkoznánk, ha hamarosan gameplay videókkal bővítené a csatornája felhozatalát. Már most kiderült az is, hogy nem csak játékokkal lehet pontokat szerezni, a videósok folyamatosan fogadtak egymásra, és így is rengeteg pont cserélt gazdát. Pamkutya Béla zárta az első helyen a napot, de a pontok egyik pillanatról a másikra változnak majd a verseny során.

Ami pedig a két műsorvezetőt illeti, a mi drága BZ-nk a tőle megszokott intenzitással tolja a halálos szóvicceket, Kata pedig kedvesen csodálkozik rá a youtuberek követői számára egyértelmű dolgokra, sőt már most biztos, hogy az ő megfogalmazásában Gétéa Vé-nek nevezett Grand Theft Auto V még hosszú ideig szállóige lesz a PlayIT Házban és azon kívül is.

A második nap élő adását a PlayIT Show YouTube-csatornáján tudjátok követni, illetve itt is rábökhettek a lejátszás gombra:

Ma a GSO házi Ragnar Lothbrokja, Kaci is a versenyzők között lesz, így elég egyértelmű, hogy mi kinek fogunk drukkolni! #Kacicsal

És ma természetesen a vers sem maradhat el:

Fruzsi te, hallod-e
Gamernek születtél, mindenki látja
Csípőből alázol,
Vagy ez csak noob szerencse bája?
A PlayIT háznak most
Bizony nő lett a királya
(Bár Béla nem így látja)
De most GameStar jő, Kaci csal
El lesz kenve mindenki szája

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)