Hirdetés

PlayIT - így működik majd a használt játék beszámítás

|

A PlayIT-en idén először lehetőség nyílik arra, hogy használt játékokkal fizessetek az akciós címekért. Elmondjuk, mire készüljetek.

Hirdetés

Minden alkalommal rengeteg érdeklődőt vonz a PlayIT játékvására, ahol hatalmas kedvezmények várnak mindenkit.

Persze előfordulhat, hogy valakinek még így is túl magas az adott ár, és mi ezt is megértjük. Az 576 most lehetőséget ad arra, hogy PlayStation 3-as, PlayStation 4-es, Xbox 360-as, Xbox One-os, PSP-s, PS Vitás, Nintendo 3DS-es vagy Wii U-s játékaitokat beváltsátok, és így még nagyobb kedvezménnyel, vagy akár ingyen szerezzétek be a kínálatban szereplő játékokat (akár PC-seket is) vagy pólókat. Ráadásul most a szokottnál engedékenyebbek a srácok: nincs limit arra, hogy hány játékot vihettek be, ahogy arra sem, hogy milyen régiek az adott játékok. A következő feltételeket vegyétek figyelembe:

- Csak a fent említett platformokra való játékokat számítják be, PC-set, PS1 és PS2-eset, valamint eredeti Xboxosat, vagy ezeknél régebbieket nem.

- A beszámítási ár napi ár, mely kizárólag a beszámítás napján érvényes, és ott helyben le kell vásárolni, kifizetésre nincs lehetőség. Ha a kiszemelt játék drágább, mint amennyit a beszámítás ér, természetesen készpénzzel kipótolhatjátok az összeget. Ha nem a PlayIT-en akciós szoftverek közül szeretnétek valamit, a rendezvény utáni két hétben bármely 576 boltban levásárolhatjátok az összeget. 

- A játékokat eredeti dobozában, lehetőség szerint kézikönyvvel kell átadni, de amennyiben ez utóbbi nem áll rendelkezésre, az alapárnál kevesebbért még beszámíttathatjátok.

- Minden játéknak tartalmaznia kell a magyar vagy angol nyelvet, csak PAL régióban futtatató, eredeti, jó állapotú (értsd: nem másolt, nem repedt, nem törött, nem sérült) játékokat tudnak beszámítani.

- Limitált kiadásokat szintén vihettek, azonban a szobrokat és egyéb relikviákat nem áll módukban beszámítani. Csak a játék, a tok és a kézikönyv kell, és a játék normál áron kerül beszámításra.

- A versenyeken, nyereményjátékokon nyert promóciós példányokat (melyek borítóján egy nagy Promotional Copy / Not For Resale felirat díszeleg) beszámítják, de csak egy jelképes összegért. 

Ezeket a kellemetlenségek elkerülése végett tartsátok szem előtt, jól jegyezzétek meg.

Találkozunk szombaton a PlayIT-en, ahol a GameStar nagyszínpad mellett a GameNight stand is érdekes programokkal, nyereményekkel, valamint jelentős akciókkal vár titeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)