Hirdetés

Megvan még a PlayIT-jegyed vagy karszalagod? Ne dobd el!

|

Nem baj, ha a legfrissebbet nem őrizted meg - ha az elmúlt sok-sok évben voltál PlayIT-en, és eltetted a belépőd emlékbe, ne most válj meg tőle.

Hirdetés

Nehéz fejből megmondani, mikor volt az első PlayIT, azt meg pláne, mennyi rendezvény zajlott le az évek során. Karácsonyi, tavaszi, őszi, vidéki - és a paletta idén egy balatonival is bővül majd.

A hivatalos Facebook oldalon megjelent teaser szerint ha még nem szabadultatok meg PlayIT jegyeitektől vagy karszalagjaitoktól, most már ne is tegyétek, ugyanis valami készül. A részleteket a jövő héten árulják el, de annyi biztos, hogy nem kell a legutóbbi, múlt szombati PlayIT-es belépő, régebbi is megteszi. 

Figyeljetek, keressétek elő a jegyet vagy karszalagot, és készüljetek, akármi is lesz a folytatásban.

A következő PlayIT vasárnap lesz Szegeden, jegyeket még tudtok venni itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)