Hirdetés

Szeretnél ingyen bejutni a PlayIT-re? Van 20 páros és 2 VIP jegyünk!

|

Ha jövő vasárnap épp nem kell megmentened a világot, válaszolj egy kérdésre helyesen és ingyen részt vehetsz a rendezvényen!

Hirdetés

Mint arról remélhetőleg valamilyen formában, akár nekünk köszönhetően értesültetek, november 17-18-án ismét PlayIT lesz Budapesten, mely két napon át, rengeteg programmal vár titeket. Hogy mikkel, arról már írtunk nektek az elmúlt napokban és írni fogunk még a következőkben is, minden infót megtaláltok PlayIT aloldalunkon.

Persze úgy a legélvezetesebb a rendezvény, ha az ember részt vesz rajta, és ebben szeretnénk most segíteni. Egyetlen, tök egyszerű kérdés megválaszolásával tiétek lehet a 20 db, a vasárnapi napra szóló páros belépő egyike, két helyes válaszolót pedig egy-egy PlayIT Special Guests VIP jeggyel lepünk meg, melyek egyikével a Harry Potterben szereplő Devon Murray-vel, a másik a Trónok harca Éjkirályával, Vladimir Furdikkal találkozhattok, hogy dedikáltassatok, közös képet készíttessetek, részt vehessetek az előadáson, amiken ők is ott lesznek - és persze élvezhessétek a PlayIT minden egyéb programját is.

A válaszokat november 14-én éjfélig várjuk egy "PlayIT Budapest jegyet akarok!" tárgyú, a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre küldött levélben, a kiértesítés november 15-én lesz.

A kérdés a következő:

Melyik rendezvényközpont ad helyet a november 17-18-án zajló PlayIT-nek?

a) Hungexpo

b) Millenáris

c) BOK csarnok

A játékban való részvétel feltétele az e-mail helyes tárggyal való elküldése a megadott e-mail címre. A nevezők e-mail címeit csak és kizárólag a nyertesek kiértesítésére használjuk, és a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)