Hirdetés

Már az összes tavaszi Xbox One PlayIT Show jegy kapható, érdemes mihamarabb lecsapni rájuk!

|

Mivel a prémium jegyek csak limitált számban elérhetőek, aki ilyet szeretne, annak kifejezetten érdemes sietni, de a többiek is jól járnak az elővétellel.

Hirdetés

Tegnap hivatalosan elindult a szegedi Xbox One PlayIT Show jegyértékesítése is, így immár mindegyik tavasz-nyári helyszínre (Győr, Debrecen, Budapest, Pécs, Szeged) kapható az összes jegytípus.

A vidéki nagyvárosokban normál, Deluxe Edition és Collector's Edition jegytípusok közül választhattok. A Deluxe Edition jeggyel egy órával korábban (reggel 9-től) léphettek be a rendezvény területére és egy ajándékcsomag is üti a markotokat, míg a Collector's Edition jeggyel rendelkezőknek szintén korai beengedés, egy komolyabb ajándékcsomag, ingyenes ruhatár, valamint korlátlan étel- és italfogyasztás is jár.

Budapesten ezek mellett nagyon limitált számban kapható még az Excellent VIP jegytípus is, amihez elképesztő mennyiségű extrát (egy halom ajándékot, VIP belépőt a videósokhoz, korlátlan fogyasztást és még rengeteg meglepetést) csomagoltak a szervezők. A jegyvásárlással alapesetben is érdemes sietni, és ez hatványozottan igaz az Excellent VIP esetében.

A jegyvásárláshoz kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)