Hirdetés

Ne maradj le a PlayIT Közönségtalálkozóról!

|

Még akad pár szabad hely, így ha gyorsan te is regisztrálsz, akkor ott lehetsz augusztus 25-én az első PlayIT Közönségtalálkozón.

Hirdetés

Még nem késő jelentkezni a PlayIT Közönségtalálkozóra, ahol a rendezvénysorozat szervezőivel beszélgethettek és felvethetitek nekik saját ötleteiteket is. 

Augusztus 25-én a szervetők minden PlayIT rajongót hatalmas szeretettel várnia a Meex főhadiszállására, ahol testközelbe kerülhettek a régió legnagyobb gamer rendezvénye mögött folyamatosan gőzerővel dolgozó csapathoz. Csanda Gergellyel, a PlayIT főszervező, további a rendezvény egyes részterületeinek a felelős vezetői is jelen lesznek a közönségtalálkozón, ahol a látogatók kötetlen beszélgetés keretében kérdezhetnek tőlük, sőt saját ötleteiket is megoszthatják velük. Így a PlayIT a jövőben még jobban a látogatói igényekhez igazodhat majd, és teljesen elképzelhető, hogy már a novemberi Xbox One PlayIT Show Budapesten megvalósulhat egy olyan felvetés, amit ti javasoltatok a szervezőknek. 

Teljesen ingyenesen vehet részt bárki ezen a közönségtalálkozón, de nagyon fontos, hogy előzetesen kötelező regisztrálni rá. Ide kattintva tudjátok kitölteni azt az űrlapot, ami elengedhetetlen a részvételhez. Szintén fontos, hogy a regisztráció után visszaigazolást küldenek az illetékesek akkor, ha sikeresen bekerültél. A regisztráció önmagában nem elegendő az eseményen való részvételhez, csak akkor kerültél be te is a szerencsés látogatók közé, ha megérkezett ez a visszaigazolás. 

PlayIT Közönségtalálkozó

Időpont: 2017. augusztus 25. 17:00-19:00
Helyszín: Malom Bisztró, Budapest 1095, Soroksári út 48.
Regisztráció: Ide kattintva tudsz regisztrálni
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)