Hirdetés

Találkozz te is a PlayIT szervezőivel egy exkluzív közönségtalálkozón!

|

Egy napot most akár te is eltölthetsz a Meex főhadiszállásán, ahol egy interaktív beszélgetésen még saját ötleteidet is megoszthatod a szervezőkkel.

Hirdetés

A PlayIT szervezői egy igazán különleges programmal készülnek a legnagyobb rajongóknak. Még a budapesti Xbox One PlayIT Show előtt ugyanis egy izgalmas közönségtalálkozóra invitálnak titeket. 

Augusztus 25-én ti is ellátogathattok a Meex bázisára, ahol találkozhattok Csanda Gergellyel, a PlayIT főszervezőjével, valamint a PlayIT egyes területeinek vezetőivel. Most tényleg a tűz közelébe kerülhettek, hiszen azokkal a szakemberekkel fogtok diskurálni, akik meghoznak minden fontos döntés a novemberi PlayIT Show-val kapcsolatban, ráadásul most a ti véleményeteket is meghallgatják. 

Bizony, nem csak ők mesélnek majd nektek a Show szervezésével kapcsolatos izgalmas részletekről, hanem ti is elmondhatjátok, mivel tennétek még különlegesebbé a PlayIT-et. Ki tudja, lehet, hogy már a novemberi rendezvényen is láthatjátok majd megvalósulni azokat az ötleteket, amiket ti javasoltok a szervezőknek. 

A PlayIT közönségtalálkozóra azok látogathatnak el, akik előzetesen regisztrálnak ide kattintva. Fontos, hogy a regisztráció után visszaigazolást küldenek az illetékesek akkor, ha sikeresen bekerültél. A regisztráció önmagában nem elegendő az eseményen való részvételhez, tehát csak akkor kerültél be te is a szerencsések közé, ha megérkezett a visszaigazolás. Éppen ezért most fokozottan kérünk mindenkit, hogy csak és kizárólag akkor regisztráljon, ha valóban meg tud jelenni augusztus 25-én a közönségtalálkozón! 

PlayIT Közönségtalálkozó

Időpont: 2017. augusztus 25. 17:00-19:00
Helyszín: Malom Bisztró, Budapest 1095, Soroksári út 48.
Regisztráció: Ide kattintva tudsz regisztrálni
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT Show hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)